Tähtiarviot

LeffaMedia tähtiarvio: Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Elokuvateattereissa ympäri maan!

Ensi-ilta 4.5. Marvel Studios elokuva. Ohjaus: Sam Raimi Pääosissa: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Julian Hilliard, Jett Klyne ja Michael Stuhlbarg Genre: toiminta, fantasia, seikkailu, kauhu Kesto: 2 tuntia 6 minuuttia Ikäraja: 12

LeffaMedia tähtiarviot

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness on yllättävän omaperäinen jatko-osa klassiselle alkuperäistarinalle, jotka lopulta eroavatkin toisistaan poikkeuksellisen rajusti. Elokuva ottaa kaiken irti riskialttiista asetelmastaan ja pitää katsojan jatkuvasti epätietoisena tulevasta."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness on varsin mainio supersankariseikkailu, joka tarjoaa Marvelille tuttuun tapaan vauhdikasta menoa, hauskaa huumoria ja näyttävää toimintaa. Jos jotain todella ihailin, niin elokuvan tekijöiden luovuutta Doctor Strangen erilaisten taikojen kanssa. Tähän päälle filmistä löytyy yllättävänkin paljon kauhuelementtejä."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Dr. Strange in the Multiverse of Madness is like a rollercoaster. One that hums along exactly as you’d expect a rollercoaster to do. It has swerves, some dips, a nice buildup, and a sudden end both anticipated yet equally sudden. Its speed can be measured in RPMs. Raimi’s-Per-Minute."

Siirry arvosteluun

Toisto.net

"Kaiken kaikkiaan Doctor Strange in the Multiverse of Madness on kelpo lisä MCU:hun, mutta ei yllä samalle tasolle muiden uusimpien elokuvien kanssa - se on visuaalisesti huikea ja näyttelijät onnistuvat esittämään suuria tunteita vaikuttavalla tavalla. Hahmojen kehitys jää kuitenkin puolitiehen elokuvan ripeän tahdin kanssa eikä Multiversumista oteta kaikkea irti, mutta Marvel hulluille se jättää varmasti purtavaa."

Siirry arvosteluun

Ossi Kuvakarju

"Elokuva samaan aikaan ylitti ja kuitenkin alitti eli oma kokemukseni tämän elokuvan parissa oli melkoisen ristiriitainen - elokuvan ehdoton paras osa oli Sam Raimin raikas ote, joka teki tästä ehkä hieman sotkuisesta ja jopa keskeneräisestä käsikirjoituksesta yllättävän hyvän, ei virheettömän, mutta toimivan paketin, jonka parissa viihtyi varsin hyvin."

Siirry arvosteluun

Kinokanava

"Viihdyin leffan parissa ja ehdottomasti voisin katsoa elokuvan uudestaan, mutta MCU:n mittakaavalla niin elokuva oli kyllä pettymys odotuksiin nähden. Mielestäni elokuvassa oli paljon toimivia juttuja ja sitten niitä, jotka eivät toimineet, jonka vuoksi tämä oli hyvin keskiverto elokuva."

Siirry arvosteluun

ikuinen lapsi

"Tämä ei ollut minun suosikki MCU elokuvia - sen voin kuitenkin myöntää, että viihdyin tämän parissa. Elokuva on ohjaaja Sam Raimin ehdottomasti hienoimpia paluuelokuvia ja toivon, että Raimi pysyy MCU:n tallissa vähintään neljän elokuvan verran, koska tämänkaltaista elokuvatekemistä tarvitaan lisää."

Siirry arvosteluun

EloNurkka

"Kovasti odotettu Sam Raimin ohjaama Doctor Strange in the Multiverse of Madness on erittäin maistuva elokuva, mutta ei anna ihan sitä, mitä traileri antoi ymmärtää. Tästä syystä ensikatselu jäi vähän valjuksi kokemukseksi - kaksituntinen meni kuitenkin kuin siivillä."

Siirry arvosteluun

Leffaholisti

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness tekee monia asioita oikein, mutta oli hieman kiireinen elokuva eikä uusiin hahmoihin saatu sellaista henkilökohtaista otetta kuin muissa Marvel elokuvissa - se missä se onnistuu on elokuvan visuaalisuus. Sam Raimi pyrkii kauhuelementteihin K-12 rajoissa. Elokuvan kauhuelementit ja synkkyys hieman yllättivät, mutta taikamaailma ja okkultismi toimivat hyvin. Elokuva iski kovaa ja Marvel-faneina piti kyyneliä kuivata, kun oli niin toimiva ja hengästyttävä elokuva. "

Siirry arvosteluun

Marvel Podcast Suomi

LeffaMedian kokonaisarvio

User Rating: 3.15 ( 3 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button