Videot

Kuvakarju-arvostelu: Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

EI SPOILEREITA KOMMENTTEIHIN.

Marvel Studios ja Kevin Feige vievät supersankarien ystävät jälleen multiversumin syövereihin. Doctor Strange tekee paluun elokuvassa jonka ohjauksesta vastasi Sam Raimi ja kirjoituksesta Michael Waldron. Rooleissa nähdään Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Xochtl Gomez, Rachel McAddams ja Michael Stuhlbarg.

Tsekkaa myös Facebookin Kuvakarjun kuvakaverit ja Kuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button