Tähtiarviot

LeffaMedia tähtiarvio: Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet

Katso leffasisällöntuottajien arviot elokuvasta

Ohjaus: David Yates Pääosissa: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler,
Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston, Mads Mikkelsen, William Nadylam, Victoria Yeates Genre: Seikkailu, Perhe, Fantasia Kesto: 2 tuntia 22 minuuttia

LeffaMedia tähtiarviot

"Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet ei onnistu yltämään loistavan ensimmäisen osan tasoon sitten millään, mutta onnistuu se peittoamaan keskinkertaisen edeltäjänsä kuitenkin suhteellisen selkeästi."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet on kelpo fantasiaseikkailu ja parannus keskinkertaisen Grindelwaldin rikosten jälkeen. Yhä jäädään kuitenkin kauas ensimmäisestä Ihmeotukset-elokuvasta, sekä Harry Potter -filmeistä."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet omaa mainioita näyttelijöitä visuaalisesti kiinnostavassa maailmassa, mutta se ei onnistu herättämään minkäänlaisia vahvoja tunteita elokuvan kehnon tarinan kerronnan takia. Se on kuin kahden ja puolen tunnin ilotulitus-show, jossa samat raketit paukkuvat yllättämättä katsojia. "

Siirry arvosteluun

Ossi Kuvakarju

"Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet on hyvä jatko-osa, hieman parempi mitä toinen oli, muttei kuitenkaan pääse ensimmäisen tasolle - loistavaa aikaa leffateatterissa. Kaksi ja puolituntia meni ihan siivillä. Suosittelen J.K. Rawling taikamaailman ja Harry Potter ystäville - hiukan aikuisempaa kuin Potterit olivat, aivan loistavaa"

Siirry arvosteluun

Leffaholisti

"Pidin tästä elokuvasta yllättävän paljon - Dumbledoren salaisuudet ottaa huomioon kaksi tärkeää asiaa. 1. Newt Scamanderilla on tärkeä tarina tässä 2. Ihmeotukset on otettu jälleen huomioon - on vanhoja tuttuja ja uusia otuksia. Tämä voittaa helposti kakkososan elokuvan…Oli paljon seikkailua, fantasiaa, 'pottermaista' menoa ja taikoja todella paljon."

Siirry arvosteluun

Leffahullu

LeffaMedian kokonaisarvio

User Rating: 2.6 ( 2 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button