Vähän meistä eli…

TARINAMME

Kun leffoista ja sarjoista pitävät sisällöntuottajat, niitä arvostelevat ja niistä muutenkin puhuvat päättivät liittyä yhteen, syntyi tämä sivusto eli LeffaMedia.

Leffamedia.fi on paikka kaikille leffafaneille, joita kiinnostaa elokuva. Täältä löydät juttua uusista ja vanhoista leffoista: on arvosteluja, trailereihin reagointia, uutisia, huhuja ja kaikkea muuta leffa- ja sarja-aiheista, monen eri tunnetun leffamedian jäsenen ja asiantuntijan voimin.

Sisällön kehittämisessä on mukana kaikenlaiset arvostelijat: podcastaajat, bloggaajat, vloggaajat ja muut leffoista ja sarjoista pitävien julkaisut sekä uutta LeffaMedia-sisältöä ja yhteistä sisältöä.

Eli jos kiinnostaa elokuva- ja sarja-arvostelut, uutiset, huhut, trailerit, trailereihin reagoinnit ja muu leffakeskustelu, unboksaus, leffojen ostelu, etkä saa niistä tarpeeksesi, leffamedia.fi-sivustolta löydät lempileffasisältösi kätevästi aina uusinta uutta lisäten.

 • 50 filmii

  50 filmii -podcast on vastaus Satakirjaston vuoden 2022 leffahaasteeseen ( bit.ly/3KehNyR ). Jokaisessa jaksossa me leffafanit, Kaitsu ja Ansku, keskustelemme aina yhdestä, tai useammasta, haasteen määrittelemästä leffasta.
 • Batroom

  Batroom on tv-sarjojen podcast. Emme jaa tähtiä emmekä kliseitä. Uusi jakso noin joka toinen perjantai. Kuunneltavissa kaikilla yleisimmillä podcast-alustoilla. Hostina nuoruutensa menettäneet sarjanörtit Sami Kangasperko & Ossi Rajala.
 • BusyDuck

  Elokuvauutuuksia ja pop-kulttuuria, tekijöiden omin sanoin.
 • Eilen elokuvissa

  Eilen elokuvissa on vuodesta 2005 saakka toiminut blogi, jossa kirjoitan viimeksi näkemistäni elokuvista. Olen rehellinen elokuvanharrastaja, jolle kirjoittaminen avaa uuden oven seitsemänteen taiteeseen. - Henrik
 • Elokuvakerho250

  Elokuvafanit Tuomas ja Elina käyvät leffa kerrallaan läpi IMDb:n monipuolista top250-listaa arvotussa järjestyksessä.
 • Elokuvantekijät

  Onko elokuvien teko ikinä ollut haaveesi? - Elokuvantekijät podcast sarjassa Jere, Kimmo ja Vanja keskustelevat alan huippujen kanssa mitä tarkoittaa oikeasti olla "Elokuvantekijä." Tätä sarjaa kuuntelemalla niin ammattilaiset kuin amatööritkin oppivat kaiken maskeerauksesta ohjaamiseen Suomen huipuilta.
 • EloNurkka

  Harrastan elokuvia 24/7 eli luen elokuva-uutisia maailmalta ( luotettavia tietenkin ) ja katselen elokuvia päivittäin ja luen paljon kirjoja, elämänkertoja enimmäkseen ja joskus pelaan pleikkarilla pelejä. Kanavani kohdalla siis arvostelen kaikkea elokuvista joskus ihan sarjoihin ja teen Top 10 listoja ja joskus per kuukausi tai enemmän teen " Miksi Juuri Hän " nimistä osiota, missä kerron mietteitä suosikki näyttelijästäni ja käyn tämän uraa elokuvista.
 • Popcorn with Esko

  Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.
 • Filmifriikit

  Filmifriikit fanittavat leffoja suurella tunteella ja arvostelevat elokuvia sanoja säästelemättä.
 • Geekkicast

  Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!
 • J.M.Ekblad

  Olen Jan M. Ekblad ja tehnyt yhteensä 50 leffa-arviota Länsi-Uusimaa lehteen. perustanut Cinema SF internet-lehden, jossa olin mukana 2007 toimituksen päättymiseen asti. Olen julkaissut omakustennelehtiä (mm. Lobotomia, LB ja LB Special) ja kolme omakustannekirjaa (Ulvovat verikoirat, Ulvovat verikoirat 2 ja Leffafriikin päiväkirja) elokuvista. Keräilen leffoja, tv-sarjoja ja musiikkia. Käyn konserteissa ja elokuvissa. Mottoni on aina: Päivä kerrallaan eteenpäin.
 • Kaitsun Leffablogi

  Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen
 • Kinokanava

  Kuljen leffayhteisöissä nimimerkillä EP (Elmeri Pelkonen) ja pidän kaikenlaisista elokuvista. Klassikoista, marveleista jne. Podcast jaksot käsittelee useimmiten uutuuksia, mutta ajoittain ajattelin myös kutsua vieraita ja keskustella laajemmin jostakin isommasta kokonaisuudesta/aiheesta. Myös elokuvakilpailuscene kuuluu mielenkiinnon kohteisiini.
 • Kinopaniikki

  Kinopaniikki on elokuva-aiheinen podcast, jonka ensimmäisen tuotantokauden keskiössä ovat Kielletyt kelat eli suomalaisen elokuvasensuurin kynsiin jääneet elokuvat.
 • Ossi Kuvakarju

  Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.
 • lady.of.light

  Lady of Light, the Multifandom Queen in the North - Instagram-bloggaaja, viihdejournalisti, gamergirl ja cosplay-harrastaja. Blogi heijastelee elinikäistä ja palavaa rakkauttani popkulttuuria kohtaan yhdistellen toisiinsa visuaalisen sekä kirjallisen sisällöntuotannon keinoja.
 • Leffafriikki

  Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!
 • LeffaHamsteri

  Sampo ja Ville keskustelevat elokuvista ja popkulttuurin ilmiöistä
 • Leffaholisti

  Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.
 • Leffahullu

  Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l
 • Leffakestit

  Leffakestit on elokuva- ja televisiokeskeinen podcast. Pohdimme ympärimaailmaa tulleita teoksia animesta B-elokuvaan, ajankohtaisemmista elokuvista unohdettuihin klassikoihin. Podcastia pitää kaksi elokuvaintoilijaa Mette ja Viviana, joilla oli liikaa sanottavaa tiivistettäväksi mukavasti tekstimuotoon. Onneksi podcastin pitkä muoto mahdollistaa nyanssi-rikkaan keskustelun, joka inspiroi aloittamaan Leffakestit.
 • Leffaperunat

  Kahden siskoksen välistä rentoa jutustelua elokuvista ja tv-sarjoista.
 • Leffatutka

  Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.
 • Marvel Podcast Suomi

  Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.
 • Mikä homma -leffapodcast

  Koti-isä, joka ei malta olla puhumatta elokuvista. Mikä homma -leffapodcastissä käsitellään rennosti tuoreimpia elokuviin liittyviä uutisia, reagoidaan trailereihin, tehdään listauksia ja fiilistellään rakkautta elokuvia- ja tv sarjoja kohtaan. Podcastissä haluan myös olla vuorovaikutuksessa kuulijoiden kanssa. Ota siis varsinkin instagram seurantaan. Tätä kautta voi kysellä mietteitä tai ehdottaa osioiden aiheita. Pyrin myös kyselemään aktiivisesti teiltä kysymyksiä, joita sitten käsitellään aina keskiviikkoisin. Ota kuunteluun, niin selviää että mikä homma.
 • Nedacast

  Nedacast on kolmen yläkoululaisen teinipojan Aaron, Noel, Elias yhteisesti tekemä podcast, jossa puhutaan eri nörttikulttuurin ilmiöistä ja tuotoksista. Pääasiassa Peleistä ja elokuvista. Pyrimme julkaisemaan joka viikko jakson.
 • Elokuvien lumoissa

  Blogi ja Instagram Elokuvien lumoissa (@elokuvienlumoissa) Olen 20-vuotias elokuvaharrastelija. Blogin pääpaino on ollut viime vuodet animaatioelokuvien arvosteluissa, erityisesti Disneyn, Pixarin ja studio Ghiblin tuotoksissa. Lisäksi pyrin täyttämään Instagramia esimerkiksi erilaisilla kyseilyillä, ja tykkään myös blogin puolella kokeilla ajoittain uusia genrejä!
 • Olli-Pekka Mäkelä

  Arvioita pääasiassa elokuvateatterien tai striimauksen uusimmista sisällöistä
 • tuukkatemonen

  Tuukka Temonen on suomalainen muusikko, ohjaaja ja tuottaja. Hän toimi Apulanta-yhtyeen basistina vuodesta 1993. Yli kymmenen vuoden jälkeen Temonen jätti yhtyeen ja omistautui liikkuvalle kuvalle ja television tuotannon videoille, joita hän oli jo tehnyt muusikon uran ohessa. Temonen aloitti Elokuvakoulun jatkuvan kysynnän vuoksi aiheesta. Hänet tunnetaan elokuvista kuten Pohjolan satoa, Aika, jonka sain, Teit meistä kauniin, Valmentaja ja moni muu jo elokuvahistoriaan jälkensä jättänyt taideteos.
 • Ruutuääni

  Korvakarkkia joka toinen perjantai. Podcastin vakionaamat Pete ja Kaitsu keskustelevat viimeaikoina ruudun ääressä kulutetuista peleistä, leffoista ja tv-sarjoista.
 • ikuinen lapsi

  Rakastan elokuvien keräilyä ja niiden katsomista. Pidän myös musiikista ja laulamisesta. Kanavallani on leffa aiheisia videoita missä puhutaan kaikkeen leffoihin liittyvästä kuten arvostellaan niitä, rankataan niitä jne
 • Se Elokuvapodcast

  Se Elokuvapodcast on elokuviin ja elokuviin liittyviin aiheisiin keskittynyt ohjelma. Podcastin tavoitteena on innostaa kuuntelijoita elokuvien pariin, jotta yhä useampi löytäisi viihtymään sekä nauttimaan valkokankaan taiasta. Lähetyksessä tutustumme erilaisiin elokuviin aina uudemmista kultti- ja klassikkoelokuviin ja elokuvien kiehtovaan maailmaan sekä elokuviin liittyviin sisältöihin. Mukana myös tarinointia aihepiirin ympäriltä
 • Star Wars Podcast Suomi

  Star Wars Podcastissä puhutaan yllättäen Star Warsista, välillä vaihtuvien vieraiden kanssa ja välillä yksin. Podcast keskittyy Star Wars leffoihin ja sarjoihin, mutta ehkä myöhemmin myös muuhun Tähtien Sotaan, kuten kirjoihin, peleihin, sarjakuviin jne.
 • Toisto.net

  Toisto is the only pop culture media in Finland which focuses on English-language audiences in the Nordics. I review theatrical and streaming premieres, cover festivals worldwide, and occasionally write about games. I also create video essays on YouTube on a variety of topics. Welcome aboard!
 • Torstai-illan leffaklubi

  Torstai-illan leffaklubi on rennolla otteella tehty podcast joka käsittelee meille rakkaita elokuvia! Äänessä veljekset: Pete, Pasi ja Mika.
Back to top button