TähtiarviotUutiset

LeffaMedia tähtiarvio: Jurassic World Dominion

Elokuvateattereissa kautta maan!

Ohjaus: Colin Trevorrow Pääosissa: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Isabella Sermon, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, DeWanda Wise, Campbell Scott, Mamoudou Athie, BD Wong, Justice Smith, Omar Sy, Scott Haze ja Dichen Lachman Genre: seikkailu, jännitys Kesto: 2 tuntia 26 minuuttia Ikäraja: 12

LeffaMedian tähtiarviot

"Jurassic World: Dominion on ihan kelpo finaali dinosaurussaagalle, vaikka siitä löytyy selvät ongelmansa. Dinosaurukset ovat upeita, kun niitä näkee, mutta välillä tuntuu siltä, etteivät ne ole enää homman pääjuttu. Jännittäviä hetkiä on muutama ja oivaa huumoriakin löytyy. Visuaalisesti elokuva on näyttävä ja on hienoa, kuinka monet dinosaurukset on toteutettu käytännön tehostein digiefektien sijaan. Kovan luokan Jurassic-faneille Dominion tarjoaa varmasti riemua koko rahan edestä."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Tämä oli hienosti juuri sellainen leffa, missä oli mukana uusia dinosauruksia - Jurassic World Dominion elokuva oli ideana varsin mielenkiintoinen. Lämmitti hienosti vanhat tutut näyttelijät alkuperäisestä, uudet hahmot toimivat, oli hyviä ja jännitäviä kohtauksia. Elokuva ei kuitenkaan jättänyt sitä impaktia, vaikka loppukohtaus olikin odotetusti vaikuttava. Tuntuu kuitenkin siltä, että dinosaurusten aika on ohi."

Siirry arvosteluun

EloNurkka

"Elokuva jää valitettavan vaisuksi ja ei oikein uppoa maaliin - jatko-osana ei vaikuttanut. Ei tämä huono elokuva ole ja kannattaa se elokuvateattereissa ehdottomasti käydä katsomassa, on kunnon dinosaurus äänet ja karjunnat, jotka teki gutaa. Olisi ollut kiva nähdä dinosaurukset kuljeksimassa ympäri maailmaa enemmän - ehkä pieni uhkaavuus ja kauhufiilis dinosaurusten kanssa puuttui tästä. Iso kesän blockbuster ja vähän 'meh' elokuva. Tällä leffalla olisi ollut paljon potentiaalia ja jää vähän tylsäksi. Alkuperäiset ovat parempia - jäi vaisuksi."

Siirry arvosteluun

Leffahullu

"Elokuva onnistui kaivamaan sisäisen Jurassic parkia rakastavan pikkupojan esiin ja katsoinkin sitä leveä virne naamalla lähes koko keston. Tällaisen tapauksen kanssa ei mielestäni kyynisillä arvosanoilla ja tähdillä ole merkitystä, vaan aidolla nautinnolla. Aion katsoa tämän pian uudelleen. Suositellaan, jos aiemmat Jurassic Worldit ovat toimineet, tai haluat kesääsi jotain kepeää seikkailuhenkeä. Jos nämä asiat eivät ole kuppisi teetä, et varmastikkaan tule pitämään tästäkään elokuvasta sen enempiä. Elokuva on parhaimmillaan nähtynä mahdollisimman isolta kankaalta."

Siirry arvosteluun

Kaitsun Leffablogi

"Kun dinosaurukset ovat näytöllä, on materiaali mukaansatempaavaa ja miellyttävää seurattavaa. Sitähän me tulimmekin katsomaan - Jurassic World: Dominion on potentiaalisista alkuasetelmistaan huolimatta jopa yllättävän mitäänsanomaton elokuva. Vaikka se ei elokuvasarjan huonoin osa olekaan, tuntuu se kompastelevan omiin jalkoihinsa jatkuvasti yrittäessään miellyttää kaikkien sukupolvien kannattajia."

Siirry arvosteluun

Filmikela

Kokonaisarvio LeffaMediassa

User Rating: 3.9 ( 1 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button