TähtiarviotUutiset

LeffaMedia tähtiarvio: The Northman

Elokuvateattereissa ympäri maan!

Ohjaus: Robert EggersPääosissa: Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang,Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke,Willem Dafoe, Gustav Lindh, Elliott Rose,Björk, Eldar Skar, Phill Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson
Genre: Toiminta, Draama, Historia  Kesto: 2 tuntia 16 minuuttia

LeffaMedia tähtiarviot

"The Northman on poikkeuksellisen poeettinen ja mukaansatempaava kostotarina, joka osaa myös yllättää todentuntuisella eeppisyydellään ja historiallisella olemuksellaan."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Brilliantly carried by Skarsgård, Taylor-Joy, and Kidman, The Northman is a miracle for the sheer fact that it even exists. Epic, brutally violent, nuanced, and dreamlike, The Northman is a showcase for a unique directorial voice worth celebrating."

Siirry arvosteluun

Toisto.net

"Kannattaa käydä katsomassa - Kyseessä on todellakin erilainen viikinkimytologiaan perustuva leffa."

Siirry arvosteluun

Leffahullu

"Kaiken kaikkiaan The Northman on mainio eeppinen toimintaseikkailu ja portti Robert Eggersin filmografiaan. Se ei ehkä ole The Withcin tai The Lighthousen kaltainen mestariteos, mutta toimii loistavana porttina uusille katsojille ohjaajan maailmaan - vakavasti itseään ottavaa aikuiselle yleisölle ja Thor elokuvaa etsiville, The Northman on varma valinta."

Siirry arvosteluun

Kuvakarju

"The Northman on hieno viikinkifilmi, joka imaisee katsojan täysin mukanaan intensiiviselle kostoretkelle. Alusta alkaen painostava tunnelma ottaa katsojasta tiukan otteen ja lumoaa tarinan vietäväksi."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

LeffaMedian kokonaisarvio

User Rating: Be the first one !

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button