Tähtiarviot

LeffaMedia tähtiarvio: Texasin moottorisahamurhat

Katso sisällöntuottajien arvioita leffasta

Elokuva löytyy Netflixistä. Ohjaus: David Blue Garcia Pääosissa: Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Jacob Latimore, Moe Dunford, Olwen Fouéré, Alice Krige, Jessica Allain, Nell Hudson, Sam Douglas, William Hope Genre: Kauhu, Jännitys Kesto: 1 tunti 21 minuuttia

LeffaMedian tähtiarviot

"Texasin moottorisahamurhat on keskiverto kauhuelokuva, joka yllättää raakuudellaan ja näyttävällä efektityöskentelyllään."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Harmillisesti leffa ei ole paria kohtausta lukuun ottamatta kovinkaan jännittävä. Alkuperäisen filmin hyytävä piina loistaa poissaolollaan tästä."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Elokuva koettaa kunnioittaa alkuperäistä historiaa ja mytologiaa, mutta unohtaa suurimman osan kuitenkin jatko-osista. "

Siirry arvosteluun

Leffahullu

Kokonaisarvio LeffaMediassa

User Rating: 2.4 ( 1 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button