Tähtiarviot
Trendaava

LeffaMedia tähtiarvio: The Batman

Katso sisällöntuottajien arvioita leffasta

Kaikissa elokuvateattereissa ympäri maan. Ohjaus: Matt Reeves Pääosissa: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson ja Alex Ferns Genre: jännitys, toiminta
Kesto: 2 tuntia 55 minuuttia Ikäraja: 16

LeffaMedia tähtiarviot

"Ehkä kaikkien aikojen paras Batman leffa! Batman leffoissa ei varmaan koskaan ole ollut näin hyvää autojen takaa-ajokohtausta."

Siirry arvosteluun

Leffahullu

"The Batman on erinomainen ja poikkeuksellinen sarjakuvafilmatisointi, joka tuntuu enemmän rikosjännäriltä kuin supersankarielokuvalta."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Kaiken kaikkiaan The Batman on todella hyvä lepakkomieselokuva - se on tunnelmallinen rikostrilleri tyylikkäästi kuvattuna ja loistavalla roolikaartilla höystettynä."

Siirry arvosteluun

Ossi Kuvakarju

"The Batman on mestarillinen sarjakuvamaailmaan pohjautuva elokuva ja käynnistää Robert Pattinsonin viittasankarin uran voitokkaasti."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Ilman muuta tämä on elokuvateatterissa tarkoitettu nähtäväksi, koettavaksi ja sen mahtavasta ääniraidasta pääsee siellä nauttimaan sille tarkoitetulla tavalla. - Robert Pattinson on todellakin Batman…todellakin. Erittäin iso suositus tälle elokuvalle."

Siirry arvosteluun

Leffaholisti

"Täydet viisi tähteä ja omalle top-listalle ihan heittämällä. Leffa oli aivan maagisen hyvä, enkä tiedä mikä leffa voisi tällä hetkellä pistää paremmaksi. Koko kolmituntinen kokemus on parasta mitä leffassa voi olla, ja pois lähtiessä hymy oli korvissa."

Siirry arvosteluun

Leffafriikki

"Tämä elokuva näyttää todellakin eri puolen Batmanista…tämä tuntui osittain kauhuelokuvalta, jossa peilataan osittain Zodiacia ja ehkä myös Unabomberia, Batman on tässä pelottava."

Siirry arvosteluun

EloNurkka

"Elokuva onnistuu niin monessa asiassa, että puutteet eivät kauheasti kokonaisuuteen vaikuta. Jos esimerkiksi Nolanin leffoista tuntui puuttuvan juttuja, jotka ovat olennaisia Batman-tarinoissa, nyt niitä olennaisia elementtejä on ehkä enemmän kuin on koskaan ennen nähty yön ritarin näytellyissä seikkailuissa."

Siirry arvosteluun

Geekkicast

Kokonaisarvio LeffaMediassa

User Rating: 3.66 ( 5 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button