Tähtiarviot

LeffaMedia tähtiarvio: Matrix Resurrections

Katso kaikkien sisällöntuottajien arviot leffasta

Matrixin jatko-osa löytyy suoratoistopalvelu HBO Maxista. Ohjaus: Lana Wachowski Pääosissa: Keanu Reeves, Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II, Carrie-Anne Moss, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith, Eréndira Ibarra, Priyanka Chopra Jonas, Lambert Wilson ja Jada Pinkett Smith Genre: tieteisfiktio/toiminta

Leffamedian arviot

"The Matrix Resurrections on kokonaisuudessaan kuin hirveä uni paremmasta menneisyydestä, joka muuttuu nopeasti täydelliseksi painajaiseksi."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Tämä uusi leffa haluaa ilmeisesti alkuperäisen trilogian näyttävän mahdollisimman epäcoolilta, mutta ei itse pysty parantamaan tällä saralla millään tavalla."

Siirry arvosteluun

Kaitsun Leffablogi

"Tää oli fanikamaa, mutta todennäköisesti huonoin kaikista. Elokuvassa ei ollut sellaista eheyttä kuin jatko-osissa kuten Matrix Revolutionsissa."

Siirry arvosteluun

Leffaholisti

"Huono ja täysin tarpeeton yritys herättää ajat sitten kuollutta elokuvasarjaa takaisin henkiin."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"The Matrix Resurrections on hyvin tietoinen siitä, että on rakastetun elokuvasarjan neljäs osa."

Siirry arvosteluun

Ossi Kuvakarju

"Tämä oli hyvä paluu Matrixin maailmaan. Sitä kunnon nostalgiaa nälkään, kun saatiin tuttuja hahmoja takaisin."

Siirry arvosteluun

Leffahullu

Kokonaisarvio LeffaMediassa

User Rating: 2.33 ( 5 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button