Videot

The Batman (2022) arvostelu

Tällä kertaa arvostelussa kauan odotettu uusi Batmanin soolo leffa, jälkeen kerran Hollywoodin uuden tyylin mukaan nimettynä The Batmaniksi.

Kun julkistettiin että uusi Batman on Robert Pattinson, asia hieman pelotti itsenäni sillä olin nähnyt häneltä vain Twilight leffat (toki ennen Batmania tutustuin hänen muihin rooleihinsa ja se helpotti pelkoa).

Arvostelussa kerron paitsi Pattinsonin suorituksesta, niin myös muiden näyttelijöiden ja miten Matt Reeves suoriutui ohjaajana. Onko kyseessä yksi kaikkien aikojen parhaista Batman leffoista, vai todella huono elokuva? Tai jotain siltä väliltä.

Odotatteko innolla tätä leffaa? Mikä on teidän suosikki Batman leffa? Ja mitä mieltä olette tästä? Jos ja kun olette tämän jo nähnyt.

Jos ElisaViihdeViaplay kiinnosta niin nyt 3kk yhden hinnalla:https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4947&pid=39440&productGroup=ElisaViihdeViaplay&media_id=96676

Leffahullu podcastin voi kuunnella audio versiona vaikka Spotifystä:

Tai nyt myös Suplassa:
https://www.supla.fi/podcast/leffahullu

Leffahullu löytyy myös instasta:
https://www.instagram.com/leffahullu_podcast

Facebookissa Leffahullut ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/231288621296209/?ref=share

Sähköposti: leffahullu@outlook.com

Jos pidätte Marvel leffoista ja sarjoista tai olette muuten vaan oikein Marvel hulluja, niin Facebookin Marvel Hullut ryhmä on teitä varten:
https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share

Leffahullu blogia voi käydä lukemassa:
https://leffahullublogi.blogspot.com

Leffahullu löytyy myös Twitteristä: https://twitter.com/leffahullucast

Marvel Podcast Suomi YouTube kanavan löydät: https://youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Ja Leffamediasta löydät muitakin podcastaajiä, tubettajia, bloggareita jne jotka puhuvat elokuvista ja sarjoista eli https://www.leffamedia.fi

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button