Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Batman (2022)

Arvostelussa EI SPOILEREITA!

Lepakkomies on jälleen palannut elokuvateattereihin. Pääsin katsomaan pressinäytökseen 4.3. ensi-iltansa saavan The Batman -elokuvan, joten pakkohan se oli videoarvostella. Elokuvan on ohjannut Matt Reeves joka myös kirjoitti sen toverinaan Peter Craig. Batmanin loivat sarjakuviin vuonna 1939 Bob Kane ja Bill Finger. Pääosaa esittää Robert Pattinson. Sen lisäksi Zoë Kravitz on Selina Kyle / Catwoman, Paul Dano on The Riddler, Jeffrey Wright on James Gordon, John Turturro on Carmine Falcone, Andy Serkis on Alfred Pennyworth ja Colin Farrell Oswald Cobblepot / Penguin.

Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA
Leffamedia: http://leffamedia.fi

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button