Tähtiarviot

LeffaMedia tähtiarvio: Top Gun: Maverick

Kaikissa elokuvateattereissa kautta maan

Ohjaus: Joseph Kosinski Pääosissa: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly,
Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris, Val Kilmer, Monica Barbaro, Charles Parnell, Jay Ellis, Danny Ramirez Genre: Toiminta, Draama Kesto: 2 tuntia 11 minuuttia

"Top Gun: Maverick 2022 on lähes täydellinen elokuva omassa genressään. Tässä on elokuva, joka on täynnä vauhtia ja vaaraa sekä aitoja jännityksen tunteita. Näyttelijöiden kemiat olivat aivan loistavat - ystävät tuntuivat ystäviltä ja vihamiehet vihamiehiltä. Mukana oli myös koskettavia kohtauksia ja muutamissa oli ihan pala kurkussa ja meinasi ruveta ihan itkettämään. Erittäin onnistuneita kohtauksia - on huumoria, toimintaa ja romantiikkaa."

Siirry arvosteluun

Leffaholisti

"Top Gun: Maverick on kaikin puolin loistava elokuva, joka yllättää varteenotettavuudellaan. Vaikka tarina itsessään ei välttämättä paljoa yllätyksiä tarjoaisikaan kontekstinsa puolesta, on elokuvakokemus muovattu poikkeuksellisen mukaansatempaavaksi ja mielekkääksi vastaanotettavaksi. Harvemmin jatko-osa osuu tähdättyyn maalitauluun, mutta tämän tuotoksen tapauksessa näin on yllättäen onnistuttu tekemään."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Top Gun: Maverick on yllättävänkin onnistunut jatko-osa kasariklassikolle. Vaikka elokuvasta löytyykin paljon nostalgialla kosiskelua, pystyy filmi kertomaan oman uuden koukuttavan tarinansa, jonka parissa vähän päälle parin tunnin kesto kulkee vauhdilla. Lentäjille osoitettu tehtävä tuntuu suorastaan mahdottomalta ja sen seuraaminen on erittäin jännittävää ja vangitsevaa katseltavaa. Lentokohtaukset ovat läpikotaisin uskomattoman hienosti tehtyjä ja niitä tuijottaessa suu loksahtaa auki useaan kertaan. "

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Top Gun: Maverick on todella hyvä jatko-osa. Elokuvassa on toimintaa kuten odottaa saattaa, siinä on huumoria mukana, siinä on draamaa mukana ja on paikoitellen melko surullinen ja jatkaa todella hienosti Top Gun ykkösen tarinaa kolme vuosikymmentä myöhemmin - tämä on juuri sellainen elokuva, joka pitää nähdä isolta kankaalta kunnon Atmos äänillä. Todella iso suositus meikäläiseltä!"

Siirry arvosteluun

Leffahullu

User Rating: 4.35 ( 2 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button