TähtiarviotUutiset

LeffaMedian tähtiarviossa – Thor: Love&Thunder

Elokuvateattereissa ympäri maan

Ohjaus: Taika Waititi Pääosissa: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Taika Waititi, Tessa Thompson, Christian Bale, Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Sean Gunn, Bradley Cooper, Vin Diesel, Jaimie Alexander, Russell Crowe, Kat Dennings ja Stellan Skarsgård Genre: toiminta, seikkailu, komedia, jännitys Kesto: 1 tunti 59 minuuttia Ikäraja: 12

LeffaMedian tähtiarviot

"Thor: Love and Thunder on erittäin mainio fantasia- ja scifipainotteinen supersankariseikkailu, josta löytyy paljon hauskaa huumoria kuten myös yllättävänkin oivallisia kauhuelementtejä."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Nopeatempoinen ja mukaansatempaava elokuva tarjoaa viihdettä joka lähtöön, vaikka se ei välttämättä aina poukkoilevan keskittymisensä puolesta vakuuttaisikaan. Se onnistuu kuitenkin irrottautumaan rajoituksistaan pitääkseen hauskaa ja sen se myös tekeekin tyylillä."

Siirry arvosteluun

Filmikela

"Annan viisi kautta viisi, kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan, ei yhtään ajantuhlausta. Suosittelen vahvasti."

Siirry arvosteluun

Popcorn with Esko

"Thor: Love&Thunderissa on todellista Waititin taikaa, joka sitoutuu yhteen MCU:un fantasian kanssa erinomaisesti."

Siirry arvosteluun

Ossi Kuvakarju

"Elokuva oli hyvänpituinen pakkaus Taika Waititin ja mahtavien hahmojen välistä huumoria. Kirjoitus, ohjaus…fantastista, juoni toimiva, näyttelijähahmot ihan parasta sekä muutama yllättysnäyttelijä koomisissa roolissa, huumoria huumoria huumoria ja soundtrack oli hyvä. Ensimmäiseksi katseluksi ihan mieletön kokemus."

Siirry arvosteluun

Leffaholisti jii

"Mä olen sellainen tyyppi, joka suorastaan rakastaa komediaa, voisin kylpeä komediassa oikeasti - ja ne vuohet, jotka Thor sai sinisen planeetan asukkailta, ihan parhaita - viihdyin tämän leffan parissa aivan valtavasti. Kaiken kaikkiaan semmoinen MCU leffakokemus, joka tarjoaa Taika Waititin avustuksella hauskuutta ja lennokkuutta. "

Siirry arvosteluun

EloNurkka

Tähtiarvio

Kokonaisarvio LeffaMediassa

User Rating: 1.25 ( 1 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button