Tähtiarviot

LeffaMedian tähtiarvio: Uncharted

Katso sisällöntuottajien arvioita leffasta

Nyt elokuvateattereissa kautta maan.
Ohjaus: Ruben Fleischer Pääosissa: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Sophia Ali, Manuel de Blas, Steven Waddington, Rudy Pankow ja Pilou Asbæk Genre: seikkailu, toiminta Kesto: 1 tunti 56 minuuttia Ikäraja: 12

LeffaMedia tähtiarviot

"Kaiken kaikkiaan Uncharted on hyvin keskinkertainen elokuva. Onhan siinä välillä hauskoja kohtauksia ja Tom Holland karismaattisena päätähtenä."

Siirry arvosteluun

Ossi Kuvakarju

"Uncharted on vikoineenkin kelpo seikkailuelokuva, joka viihdyttää passelisti läpi kestonsa."

Siirry arvosteluun

Elokuvan taikaa

"Elokuvassa on paljon sitä Uncharted pelille tyypillistä menoa eli hyvin on saatu pelin toimintaseikkailufiilistä mukaan. "

Siirry arvosteluun

Leffahullu

"Videopelielokuvaksi tämä ei ollut huono, mutta lähdemateriaali huomioon ottaen olisi tästä saanut vahvempaakin tulosta."

Siirry arvosteluun

Leffaholisti

"Uncharted-elokuva on ottanut vahvasti vaikutteita Indiana Jones – ja National Treasure -elokuvista, jotka molemmat edustavat enemmän tai vähemmän seikkailuelokuvien aatelistoa. Nämä vaikutteet tuovat kuitenkin mukanaan liuta ennalta-arvattavia käänteitä, jotka vesittävät muuten vauhdikasta toimintaelokuvaa. Kliseydestään huolimatta tuotos osaa viihdyttää kevytmielisellä materiaalillaan, mukaansatempaavalla toiminnallaan, sekä osittain nasevalla komediallaan."

Siirry arvosteluun

Filmikela

Kokonaisarvio LeffaMediassa

User Rating: 5 ( 1 votes)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button