Blogit

Pika-arvio: Hobo With The Shotgun (2011)


Juuri äsken tuli katsottu Grindhouse-sarjan olisiko neljäs osa, Jason Eisenerin Ohjaama Hobo with the shotgun vuodelta 2011. Ei voi sanoa, kun että mahtimeininkiä alusta loppuun! Tämä olisi ihan hyvin voitu julkaista vaikka 1984. Sen verran tyylikäs leffa on kyseessä. Pääosaa esittää legendaarinen Rutger Hauer. Leffa on kuin ison budjetin tromaleffa, mutta tyylillä. Hobosta tuli heti mun sankari number one! Meininki on julmaa ja pahikset voivat surutta vaikka polttaa koulubussillisen lapsosia ihan huvikseen. Silloin on Hobon aika ottaa haulikko esille ja lähteä siivoamaan paikkoja. 

Kun Fast and furiousit ja Marvelit ei enää herätä minkäänlaisia tunteita, niin suosittelen katsomaan tämän. Toinen feikkitrailerista kyhätty leffa Machete oli pitkään suosikkini, mutta nyt se tuntuu aika kesyltä tähän menoon verrattuna. 

Oikein hieno pläjäys 5/5!

– Kai Kumpulainen 18.4.2017

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button