Uutiset

DINGOSTA ELOKUVA

Suomalaisen musiikin ikonin Dingon tarina ikuistetaan elokuvaksi, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2024.
Levoton Tuhkimo nimeä kantavan elokuvan kuvaukset alkoivat Porissa tällä viikolla. Elokuvaa kuvataan syksyn aikana myös Helsingissä. Elokuvan ohjaa Mari Rantasila.

Elokuvan pääosaa Pertti ’Nipa’ Neumannia esittää Saku Taittonen. Teatterikorkeakoulussa opiskeleva Taittonen on nähty jo teatterilavoilla Helsingin Kaupunginteatterin näytelmässä Nimetön sekä TV-sarjassa Helsinki-syndrooma.
Pepeä näyttelee Alvari Stenbäck, Eveä Mauno Terävä, Peteä Samuel Kujala, Jonttua Emil Kihlströmja Quuppaa Valtteri Lehtinen.

Elokuva keskittyy yhtyeen räjähdysmäiseen läpimurtoon, suosion vuosiin, mutta myös äkilliseen tuhoon. Tarinassa avataan Neumannin henkilökohtaista elämää Dingomanian keskellä. Elokuva käsittelee myös sukupolvien välistä ketjua sekä hyväksynnän ja hylkäämisen teemoja. Vaikka elokuva on saanut inspiraationsa tosielämästä, on se silti fiktiivinen teos.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button