Uutiset

Prime Videon The Wheel of Time -fantasiasarjan toisesta kaudesta julkaistiin ensimmäinen traileri!

Odotetun fantasiasarjan toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa 1. syyskuuta. TV-sovitus perustuu Robert Jordanin tunnetuimpaan kirjasarjaan.

Katso traileri tästä:

Prime Video on julkaissut ensimmäisen trailerin The Wheel of Time -sarjan toiselta kaudelta. Trailerissa esitetään sarjan rakastetut hahmot, kun he kohtaavat kasvavan pimeyden tappavan voiman. Samalla se tarjoaa ensinäkymän kirjasarjan suosikkihahmoihin, joihin lukeutuvat Elayne Trakand, Aviendha ja Lady Suroth. Traileri pitää sisällään yli kaksi minuuttia julkaisematonta materiaalia aina toiminnantäyteisistä taisteluista moniin viitteisiin tulevasta kaudesta.

Lan Mandragoran played by Daniel Henney

The Wheel of Time -sarjan toinen kausi perustuu Robert Jordanin eeppisen kirjasarjan toiseen osaan The Great Hunt sekä osittain kolmanteen The Dragon Reborn -osaan, jota kuvattiin niin Tšekissä, Marokossa kuin Italiassakin. Toisen kauden pääosissa nähdään näyttelijät Rosamund Pike, Daniel Henney, Josha Stradowski, Zoë Robins, Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Dónal Finn ja Ceara Coveney.

Moiraine Damodred played by Rosamund Pike

Trailerin julkaisu ennakoi myös #WOTWednesdays-tapahtumaa, joka saa jatkoa toisen kauden myötä. Tapahtumassa käydään läpi ajankohtaisia asioita sarjasta, ja se ilmestyy aina keskiviikkoisin kakkoskauden käynnistymisestä lähtien.

Rand al’Thor played by Josha Stradowski

The Wheel of Time perustuu Robert Jordanin myydyimppään kirjasarjaan, jotka ovat kaikkien aikojen suosituimpia ja kestävimpiä fantasiakirjasarjoja yli 90 miljoonaanalla myydyllä kappaleella. Amazon Original -sarjan toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella ympäri maailmaa 1. syyskuuta. Sarja on yhteistuotanto Amazon Studiosin ja Sony Pictures Television Studiosin kanssa.

Lisätietoa The Wheel of Time -sarjasta 

Robert Jordanin tunnetuimpaan fantasiakirjasarjaan perustuvan TV-sovituksen toisella kaudella nöyrä maalaispoika Rand al’Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo) saa tietää olevansa uudestisyntynyt lohikäärme (The Dragon Reborn) – vaarallinen historiallinen hahmo,  jonka on määrä pelastaa maailma, tai tuhota se. Voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon hänen kasvavat voimansa ja piilevä hulluutensa. Ajan pyörä on kääntymässä ja viimeisenä taisteluna tunnettu kohtalonhetki lähestyy. Vaikka Rand kuvitteli jo tuhonneensa pimeän voimat, ei pahuus ole kadonnut maailmasta. Toisella kaudella sekä uudet että ikiaikaiset viholliset etsivät hajallaan olevia nuoria ystäviä Kaksvirtojen (Two Rivers) alueelta. Nainen, joka alunperin löysi heidät ja ohjasi poluillaan eteenpäin, on nyt voimaton, ja siksi ystävien on etsittävä muita voimanlähteitä joko Valosta tai Pimeydestä.

The Wheel of Time -sarjan näyttelijöihin lukeutuvat Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot) Moiraine Damodredin roolissa, Daniel Henney (Criminal Minds) Lan Mandragoranin roolissa, Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel) Nynaeve al’Mearan roolissa, Madeleine Madden (Dora ja The Lost City of Gold) Egwene al’Veren roolissa, Marcus Rutherford (Obey) Perrin Aybaran roolissa, Dónal Finn (Rogue Heroes) Mat Cauthonin roolissa sekä Ceara Coveney (Young Wallander) Elayne Trakandin roolissa.

The Wheel of Timen televisiosovituksen vastaavana tuottajana ja showrunnerina toimii Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove). Muita sarjan vastaavia tuottajia ovat Larry Mondragon ja Rick Selvage iwot-tuotantoyhtiöstä (Winter Dragon), Ted Field Radar Pictures -yhtiöstä (Jumanji: The Next Level, Winter Dragon), Mike Weber (Jumanji: The Next Level, Beirut), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The Survivor, Halo), Sanaa Hamri (Empire, Lovestruck) ja Amanda Kate Shuman (The Blacklist). Rosamund Pike toimii niin ikään sarjan vastaavana tuottajana, ja Harriet McDougal, Brandon Sanderson ja Lauren Selig toimivat tuotannon konsultteina. The Wheel of Time -sarjan ovat tuottaneet Amazon Studios ja Sony Pictures Television.

 

Tietoa Prime Video Nordicista 

Prime Video tarjoaa asiakkailleen laajan kattauksen elokuvia ja sarjoja – jotka ovat saatavilla sadoilla eri laitteilla.

 

  • Prime Video sisältää: Katso huippusuosittuja elokuvia ja TV-ohjelmia, kuten palkittuja Amazon Original -elokuvia ja muita eksklusiivisia sisältöjä. Tarjolla on EU-tuotettuja Amazon Original -tuotantoja, kuten Good Omens, The Grand Tour ja All or Nothing: Arsenal, yhdysvaltalaisia hittisarjoja Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, The Peripheral, The Boys, The Terminal List, Reacher ja Tom Clancy’s Jack Ryan, Emmy- ja Golden Globe -voittajat Fleabag ja The Marvelous Mrs. Maisel, Golden Globe -palkinnon voittaja ja Oscar-ehdokas Borat Subsequent Moviefilm, sekä ajankohtaiset hitit, kuten Thirteen Lives ja Samaritan. Kaikki ovat saatavilla Prime Videon valikoimassa ilman lisämaksuja. Amazon Prime Video on maailmanlaajuisesti käytössä yli 240 maassa ja alueella (tarjoukset ja nimikkeet vaihtelevat sijainnin mukaan).

  • Välitön sisäänpääsy: Katso sadoilla yhteensopivilla laitteilla kotona tai matkoilla. Toista selaimen kautta verkosta tai Prime Video -sovelluksen kanssa yhteensopivilla älypuhelimilla, tableteilla, pelikonsoleilla tai tietyillä älytelevisioilla.

  • Parannettu kokemus: Ota kaikki irti katselukokemuksestasi HDR (High Dynamic Range) -yhteensopivan sisällön avulla. Siirry suosikkielokuviesi ja -ohjelmiesi kulissien taakse yksinoikeudella X-Ray -toiminnon avulla, jota ylläpitää IMDb. Tallenna sisältö myöhempää offline-käyttöä varten mobiililatauksen avulla.

  • Yksilöllisyys: Asiakkaat voivat selata käyttöliittymää kotimaisella kielellä ja katsella tekstityksillä suosittuja TV-ohjelmia ja elokuvia.

Lähde: Amazon Prime Video pressiuutinen

#wheeloftimeseason2

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button