Uutiset

WILLOW fantasiasarja alkaa tänään Disney+-palvelussa

Lucasfilmin 8-jaksoinen uutuussarja ilahduttaa suomalaisella näyttelijällä

Lucasfilmin Willow alkaa keskiviikkona kahdella jaksolla | Kaikki mitä tarvitsee tietää!

Lucasfilmin 8-jaksoinen uutuussarja Willow alkaa tänään kahdella jaksolla Disney+ -palvelussa, ja suomalaisia ilahduttavana yllätyksenä sarjassa on mukana myös Joonas Suotamo (Chewbacca / Star Wars). Lucasfilm julkaisi haastattelun Joonaksen kanssa nettisivuillaan, mistä voi lukea lisää hänen erikoisesta roolistaan uutuussarjassa:

https://www.lucasfilm.com/news/joonas-suotamo-willow-interview/

Kyseessä on Lucasfilmin ensimmäinen tuotanto 7 vuoteen, joka ei ole Star Wars -aiheinen. Sarjan showrunner Jonathan Kasdan vahvisti toissa viikolla Vanity Fair -lehdelle, että Warwick Davisin lisäksi Val Kilmer palaa jossain muodossa Madmartigan rooliin. Lisäksi alkuperäisessä elokuvassa prinsessaa esittänyt Joanne Whalley palaa kuningatar Shorshan rooliin. Kasdan kertoi myös, että Christian Slater ottaa sarjassa kontolleen sankarilurjuksen roolin Madmartigan-hahmon hengessä.

Willow (Ikäraja 16+)

Willow on upouusi jatko-osa George Lucasin vuoden 1988 fantasiaseikkailulle. Useita vuosia pienen keisarinna Elora Dananin pelastamisen jälkeen, Nelwynin velho Willow Ufgood palaa johtamaan hylkiöjoukkoa vaaralliseen tehtävään – halki mielikuvituksen rajat ylittävän valtakunnan. Warwick Davis palaa nimirooliinsa, ja sarjan vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy ja Michelle Rejwan. Willow alkaa Disney+ -palvelussa keskiviikkona, 30. marraskuuta kahdella jaksolla. Uudet jaksot lisätään keskiviikkoisin. Alkuperäinen elokuva Willow – Suuri seikkailu (1988) on katsottavissa Disney+ -palvelussa.

Rooleissa:

Warwick Davis (Willow Ufgood)

Christian Slater (Allagash)

Ruby Cruz (Kit)
Erin Kellyman (Jade)
Ellie Bamber (Dove)
Tony Revolori (Graydon)
Amar Chadha-Patel (Boorman)

Dempsey Bryk (Airk)
Joanne Whalley (Sorsha)

Katso LeffaMedian Popcorn with Eskon arvostelu ensimmäisistä jaksoista tästä:

Katkelmia ja lyhyitä featurette-videoita sarjasta: 

Willow | Special Look:

Willow | Beyond The Shattered Sea:

Willow | Meet the Bone Reavers:

Willow | World of Willow:

Willow | Official Teaser Trailer:

Willow  |   Official Meet the Cast Clip:

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button