Uutiset

Baz Luhrmannin Elvis elokuva sai trailerin

Baz Luhrmann (Moulin Rouge!) ohjaajama Elvis Presleystä kertova elämänkerta elokuva sai vihdoin trailerin (katso ohesta).

Elokuvan päärooleissa nähdään Tom Hanks (Forrest Gump) eversti Tom Parkerina ja Austin Butler (Once Upon a Time in… Hollywood) Elvis Presleynä. Muissa rooleissa nähdään mm. Kodi Smit-McPhee (The Power of The Dog), David Wenham (Taru sormusten herrasta trilogia) ja Olivia DeJonge (The Visit).

Käsikirjoituksesta vastaa Baz Luhrmannin lisäksi Sam Bromell, Jeremy Donner ja Graig Pearce.

Elokuvan ensi-ilta on kesäkuussa

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button