Uutiset

Aquaman and the Lost Kingdom elokuvan traileri julkistettu!

Aquaman ja kadonnut kuningaskunta on DC STUDIOSin uusin supersankarielokuva, joka perustuu DC-hahmoon Aquaman. Sen julkaisusta vastaa Warner Bros ja on jatko-osa elokuvalle Aquaman (2018) ja 15. sekä viimeinen osa DC Extended Universe (DCEU) -sarjassa. Elokuvan ohjaa James Wan, joka kertoo elokuvan olevan täysin erillään muista DC elokuvista lukuunottamatta ensimmäistä Aquaman elokuvaa. Käsikirjoituksen on kirjoittanut David Leslie Johnson-McGoldrick. Pääosissa ovat Jason Momoa roolissaan Arthur Curry / Aquaman, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Randall Park, Temuera Morrison ja Nicole Kidman.

Kuvauspaikkoina olivat Iso-Britannia, Havaiji, Los Angeles ja New Jersey, lisäkuvausta tehtiin myös Uudessa-Seelannissa.

Elokuvan on määrä tulla ensi-iltaan 20. joulukuuta 2023.

Juoni Aquaman joutuu suojelemaan Atlantisia tuholta sen jälkeen, kun muinainen voima vapautuu.[2]

 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button