Uutiset

Stranger Things 4 tulossa!

Duffer veljekset lähettivät avoimen kirjeen Stranger Things faneille

Netflixin yhden suosituimman sarjan Stranger Things fanit ympäri maailmaa saivat tänään iloisia uutisia, kun sarjan tekijät Matt ja Ross Duffer lähettivät avoimen kirjeen ja paljastivat jättimäisen neloskauden ensi-iltapäivämäärät, joista ensimmäinen osa saapuu suoratoistoon 27. toukokuuta ja kakkososa viisi viikkoa myöhemmin 1. heinäkuuta.

Vuodesta 2016 lähtien sarjaa on palkittu usealla palkinnolla ja saanut lukuisia ehdokkuuksia, yhteensä 65 palkintoa ja 175 ehdokkuutta. Pelkästään kolmatta kautta on katsottu maailmanlaajuisesti 582 miljoonaa tuntia.

Duffer veljeksien kirjeen yhteydessä paljastettiin myös 4. kauden juliste, joka näkyy myös tämän julkaisun yhteydessä. Samassa tuotiin ilmi, että neloskauden jälkeen vitoskausi jää sarjan viimeiseksi.

Katso Netflixin alkuperäinen julkaisu tästä.

 

 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button