Uutiset

BritBox tuo BAFTA-gaalan suorana Suomeen sunnuntaina 19. helmikuuta

Tiedote. Julkaistu: 01.02.2023, 08:30 BritBox

Maailman johtava brittiläinen suoratoistopalvelu BritBox tuo 76. EE BAFTA -elokuvapalkintogaalan suorana lähetyksenä Suomeen, Tanskaan, Norjaan ja Ruotsiin. Gaalan juontavat tänä vuonna Richard E. Grant ja Alison Hammond.

  • 76. EE BAFTA -elokuvapalkintogaalan juontavat Richard E. Grant ja Alison Hammond.
  • Lisäksi uusi BritBox Original -sarja Beyond Paradise julkaistaan BritBoxissa perjantaina 24. helmikuuta. 

BritBox International laajentaa pitkäaikaista yhteistyötään BAFTAn kanssa. EE BAFTA Film Awards tullaan esittämään yksinoikeudella BritBoxissa kahdeksassa eri maassa. Palkintogaala esitetään suorana lähetyksenä Lontoosta sunnuntaina 19. helmikuuta kello 19.00 kaikissa Pohjoismaissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa.

EE BAFTA Film Awards on brittiläisen elokuvan tärkein ilta, jossa palkitaan brittiläisen ja kansainvälisen elokuvan parhaat. Gaala järjestetään Lontoon ikonisessa Royal Festival Hallissa. Richard E. Grant juontaa juhlamenot ja Alison Hammond hostaa uutta BAFTA-studiota gaalapaikalla. Punaisen maton juontajina ovat tänä vuonna Ali Plumb ja Vick Hope.

“BritBox Internationalilla juhlistamme ja esittelemme upeita kykyjä, luovuutta ja tarinoita Briteistä katsojillemme joka päivä”, sanoo BritBox Internationalin toimitusjohtaja Reemah Sakaan. “BritBoxilla ja BAFTA:lla on yhteinen visio: haluamme esitellä brittiläistä huippuosaamista valkokankaalla ja viedä sitä maailmalle. Olemme innoissamme, että yhteistyömme laajenee ja voimme tarjota suoran lähetyksen BAFTAn palkintoseremoniasta ja punaiselta matolta miljoonille BritBoxin tilaajille kahdeksassa maassa eri puolilla maailmaa.”

Lisää yksinoikeudella julkaistavia ohjelmia on myös luvassa BritBoxissa perjantaina 24. helmikuuta. Beyond Paradise on Murha Paratiisissa -sarjan (myös BritBoxissa) uusi spin-off, jonka uudet jaksot ilmestyvät viikoittain. Sarja seuraa kömpelöä mutta nerokasta komisario Humphrey Goodmania (Kris Marshall – My Family, Love Actually, Sanditon), hänen morsiantaan Marthaa (Sally Bretton – Not Going Out, The Office) ja heidän asettumistaan kauniille Devonshiren rannikolle.

Uusi seikkailu odottaa Marthaa tämän kotikaupungissa kun hän tavoittelee unelmaansa oman yrityksen perustamisesta. Humphrey taas liittyy paikallisiin poliisivoimiin ja joutuu ratkaisemaan monia hämmentäviä mysteerejä aina kokonaisen perheen katoamisesta kummituksen hyökkäyksen kohteeksi joutuneen naisen tapaukseen. Käsikirjoittaja Tony Jordan kuvailee kuusiosaista BritBox Original -sarjaa nostattavaksi eskapismiksi, joka tuo englantilaisen Rivieran twistiä katsojien rakastamaan sarjaan.

Jos haluat lisätietoja tämän vuoden EE BAFTA Film Awardsista, Beyond Paradisesta ja muusta BritBoxin sisällöstä, seuraa BritBoxia Twitterissä ja Instagramissa @BritBox_Nordic ja Facebookissa @BritBoxTV.

Katso myös BAFTA -gaalan traileri täältä.

BritBox on saatavilla BritBox.com-sivuston kautta, Android- ja Apple-mobiililaitteissa/tableteissa, Fire TV:ssä, Apple TV:ssä, Android TV:ssä, Samsung Smart TV:ssä ja LG Smart TV:ssä. Se on saatavilla myös C More -tilaajille Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa, TV 2 Play -palvelussa Norjassa ja Telian TV & streaming Stor -paketissa.

Hinnat (7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen):

  • Suomi – 7,99 € kuukaudessa, 59,99 € vuodessa.

Tietoja BritBoxista

BritBox on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kattavimman kokoelman brittiläistä viihdettä. BritBox on brittiläisten yleisradioyhtiöiden BBC:n ja ITV:n perustama palvelu, joka sisältää yli 2000 tuntia televisioviihdettä. Mukana on sekä uusia että vanhoja tuttuja ohjelmia Isosta Britanniasta kriitikoiden ylistämistä draamasarjoista komedioihin ja dokumentteihin. Suoratoistopalvelu on Suomessa myös C Moren, C More Hockeyn ja C More Total+:n -tilaajien saatavilla.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button