Uutiset

SkyShowtime suoratoistopalvelu aloittaa 20.9

Uusi suoratoistopalvelu SkyShowtime aloittaa Suomessa ja Pohjoismaissa jo parin viikon päästä eli 20. päivä syyskuuta.

Palvelu yhdistää Paramountin omistavan ViacomCBS:n ja Comcastin, yhdeksi suuremmaksi palveluksi. Samalla siis Paramount+ lopettaa toimintansa täällä meillä.

SkyShowtime-tilauksen hinta tulee pysymään samana kuin Paramount+ eli 6,99€/kk. Suoran tilauksen lisäksi SkyShowtime on tarjolla jatkossakin samoilta jakelukumppaneilta kuin Paramount+ jo aiemmin: Telialla hinta on 5,95 euroa kuukaudessa, Ruudussa 6 euroa kuukaudessa lisää Ruutu+-tilauksen hinnan päälle.

Uusi suoratoistopalvelu tulee sisältämään premium- ja alkuperäissisältöä Skylta, NBCUniversalilta, Universal Picturesilta, Peacockilta, Paramount+:lta, Showtimelta, Paramount Picturesilta ja Nickelodeonilta.

Tänä vuonna palveluun on tulossa ainakin lippuluukuilla isosti menestyneen Top Gun: MaverickJurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru ja Sing 2.

Mutta uuden suoratoistopalvelun teknologia ja sovellukset tulevat perustumaan Yhdysvalloissa toimivan Peacockin pohjalle. Valitettavasti tämä tarkoittaa, ettei tuettuna ainakaan toistaiseksi tule olemaan 4K-tarkkuutta tai Dolby Atmos -tilaääntä. Sisällöt rajoittuvat Full HD -tarkkuudelle ja Dolby Digital 5.1 -tilaääneen. Yhdelle tilauksella voi luoda viisi erillistä käyttäjäprofiilia.

#streaming #paramountpictures #universalpictures #nickelodeon #dreamworks #paramountplus #showtime #skystudios #peacocktv #skyshowtime

 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button