Uutiset

Warnerin elokuvat Suomessa levittää jatkossa Warner Bros. Finland Oy

Warner Bros. Picturesin elokuvat levittää Suomen-markkinoille 1. heinäkuuta alkaen oma suomalainen levitysyhtiö Warner Bros. Finland Oy. Aemmin historiassa Warnerin elokuvia on levittänyt Suomessa SF Studios sekä Sandrew Metronome.  Warnerin elokuvia ovat muun muassa Harry Potter, Taru sormusten herrasta sekä Matt Reevesin The Batman ja Denis Villeneuven Dyyni filmatisoinnit.

Seuraavat Warnerin elokuvat, jotka saavat ensi-iltansa ovat mm. Olivia Wildenohjaama Don’t Worry Darling, joka saa ensi-iltansa 23. syyskuuta. Heinäkuun 29. päivän ensi-iltaan tulee animaatioelokuva Superlemmikkien liiga, jonka SF Studios vielä levittää Suomen markkinoille.

 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button