Uutiset

DISNEY+ JULKAISI TRAILERIN MARVEL STUDIOSIN SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW -SARJALLE – ENSI-ILTA 17. ELOKUUTA

Tiedote. Julkaistu: 18.05.2022, 12:39 Disney+

Linkki traileriin

HELSINKI, FINLAND (18. toukokuuta) – Disney+ on julkaissut uuden trailerin ja Key Art -kuvan Marvel Studiosin She-Hulk: Attorney at Law -sarjalle. Uuden komediasarjan pääosassa nähdään Tatiana Maslany, joka esittää asianajaja Jennifer Waltersia (She-Hulk), joka on erikoistunut yli-inhimillisiin oikeustapauksiin. Sarja saa ensi-iltansa Disney+ -palvelussa 17. elokuuta.

Lue alkuperäinen tiedote kokonaisuudessaan:

Executive producer Kevin Feige, president of Marvel Studios and chief creative officer of Marvel, welcomed Tatiana Maslany to The Walt Disney Company’s 2022 Upfront presentation this afternoon at Basketball City on Pier 36 in New York. The pair shared details about the upcoming series, including the August 17 launch date, and debuted the new trailer for attendees.

Directed by Kat Coiro (Episodes 1, 2, 3, 4, 8, 9) and Anu Valia (Episodes 5, 6, 7) with Jessica Gao as head writer, “She-Hulk: Attorney at Law” follows Jennifer Walters as she navigates the complicated life of a single, 30-something attorney who also happens to be a green 6-foot-7-inch superpowered hulk. The nine-episode series welcomes a host of MCU vets, including Mark Ruffalo as Smart Hulk, Tim Roth as Emil Blonsky/the Abomination, and Benedict Wong as Wong. The cast also includes Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass and Renée Elise Goldsberry. Executive producers are Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro and Jessica Gao. Co-executive producers are Wendy Jacobson and Jennifer Booth.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button