Uutiset

Marvelin suositut live-action-sarjat saapuivat tänään Disney+ -palveluun

LeffaMedian katseluvinkki

Disney+ -palveluun Suomessa lisättiin tänään monille Netflixin kautta tutuksi tulleet Marvel-sarjat, joissa kolmessa on K18+-ikäluokitus. Netflix tuotti sarjat ja lopetti niiden tuotannon helmikuussa 2019, kun Disney valmisteli omaa striimauspalveluansa. Vaikka fanit ovat ottaneet Marvel Universumin laajentumisen ja sarjojen siirtymisen Disney+ -palveluun lämmöllä vastaan, pienoista kritiikkiä on saanut, että Defenders Sagaksi kutsuttua Marvel-sarjakokonaisuutta ei pysty vielä katsomaan 4K, UHD, Imax Enhanced tai Dolby Atmos formaateissa. Disney+ on faneille kommentoinut sosiaalisessa mediassa ja uutissivustoille näiden ominaisuuksien olevan saatavilla pian – kuinka pian, niin on kaikkien arvattavissa. Lähteet: Techradar
 
Daredevil (KAUDET 1-3, K18)
The Punisher (KAUDET 1-2, K18)
Iron Fist (KAUDET 2, K18)
Jessica Jones (KAUDET 1-3)
Luke Cage (Mike Colter) in “Now You’re Mine.”Luke Cage (KAUDET 1-2)

 

 

 

 

 

The Defenders (KAUSI 1)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button