Uutiset

Esittelyssä: Lady of Light

Cosplay, TV-maratonit, conventionit, leffateattereissa ramppaus, videopelaus ja yleinen fanityttöily - näistä on tämä sisällöntuottaja tehty.

Hello there!

Lady of Light eli Ira Hurskainen tässä moikka. Olet saattanut törmätä sisältöihini aikaisemmin mm. @lady.of.light Instagram-blogini parissa tai Episodi-lehden toimituksessa. Onkin oikein suuri ilo ja kunnia päästä hyppäämään mukaan nyt myös Leffamedian innokkaaseen tekijäporukkaan.

Kuva: Sampsa Kares

Lady of Lightin tarina käynnistyi jo vuonna 2002, kun luokkatoverini toi koulun elokuvapäivään katsottavaksi elämää mullistavan mestariteoksen – Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit. Olin kertaheitolla täysin Keski-Maan lumoissa ja tämä vuosien varrella yhä intensiivisemmäksi syventynyt yhteys fiktiivisiin mediatuotoksiin onkin siivittänyt minua tehokkaasti elämässä eteenpäin.

Muovasin yliopistouranikin heijastelemaan tätä rakkauttani. Täytin kalenterini kielitietellä, kulttuuritutkimuksella, viestinnällä sekä elokuva- ja televisiotutkimuksella. Molemmat tutkintotyöni pohjasin Supernatural-sarjaan. Päätymiseni töihin kirjoittamaan viihdekulttuurista tuntuukin siis näin retrospektiivisesti katsottuna enemmäin kuin luontevalta jatkeelta polulleni.

Kuva: Katri Vesterinen

Kaikesta tästä huolimatta tunsin, että viihteen pitäisi kuitenkin olla vieläkin tiiviimmin osa arkeani. Ja törmättyäni sosiaalisen median pyörteissä muihin suomalaisiin superfanittajiin, päätin vihdoin perustaa myös oman viihteeseen keskittyvän Instagram-tilini tammikuussa 2015. Sen myötä olen päässyt harjoittelemaan monipuolista sisällöntuotantoa, aloittanut cosplay-harrastuksen sekä tutustunut moniin aivan upeisiin ihmisiin. Samanhenkisen yhteisön löytäminen onkin ollut ehdottomasti parasta, mitä tämä fanituselämä on mukanaan onnistunut tuomaan.

Odotan innolla näkeväni, mihin kaikkialle tämä Leffamedian polku minut vielä viekään myös. Tervetuloa siis mukaan tähän uusimpaan seikkailuuni, mellyn nin!

XOXO, Lady of Light

Kuva: Katri Vesterinen
Kuva: Nea Turtiainen

lady.of.light

Lady of Light, the Multifandom Queen in the North - Instagram-bloggaaja, viihdejournalisti, gamergirl ja cosplay-harrastaja. Blogi heijastelee elinikäistä ja palavaa rakkauttani popkulttuuria kohtaan yhdistellen toisiinsa visuaalisen sekä kirjallisen sisällöntuotannon keinoja.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button