Uutiset

SDCC 2022 ei jättänyt kylmäksi!

Kaikki mitä sinun tulee tietää San Diego Comic-Con 2022 tapahtuman päivityksistä

  1. Elokuvien, tv-sarjojen, pelien ja sarjakuvien fanit ovat saaneet kunnon hemmottelua tämänhetkisessä San Diego Comic-Con tapahtumassa. Koska LeffaMedia ei päässyt paikalle – tässä aivan ensimmäiseksi Marvelin live-lähetyksestä uusimmat Marvel-uutuudet:

 

Uutuuksia uutuuksien perään ja tässä LeffaMedialta 10 mielenkiintoisinta:

  1. Taru sormusten Herrasta – Mahtisormukset uusin traileri paljastaa uusia hahmoja ja yksityiskohtia sarjasta:  Balrog, Morfydd Clarkin Galadriel, Mordorin miekka ja itse Sauron.

2. National Treasure tv-sarja, jossa mukana elokuvista tuttu Justin Bartha (Riley Poole) sekä Catherine Zeta-Jones!

3. I am Groot lyhytvideosarjan traileri – Marvelin Guardians of the Galaxy-elokuvista tutuksi tullut Groot ilahduttaa meitä lyhyttarinoilla maailmastaan.

 

4. Chris Pine ja Hugh Grant tähdittävät uusinta Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Comic-Con traileria (2023)

5. The Wheel of Time kausi 2 Sizzle Reel kulissien takana julkaistu

6. Keanu Reeves mukana uusimmassa sarjakuvassa BRZRKR – Netflix-animaatiosarja julkistettu, seuraavaksi kenties live-action leffa? 😏

Ja sitten tietenkin John Wick 4 traileri Keanulta:

7. AMC julkaisi The Walking Dead-sarjalle uuden trailerin viimeiselle kaudelleen

AMC kertoi myös uudesta The Walking Dead in 2023 spin-off-sarjasta, jossa mukana Andrew Lincolnin näyttelemä Rick Grimes ja Danai Guriran Michonne. Sarja korvaa suunnitellun Rick Grimes elokuvan.

8.  Paramount+ julkisti Transformers: EarthSpark animaatiosarjan ääninäyttelijät

9. DC ja Image Comics herättävät 90-luvun suositun BATMAN ja SPAWN crossover sarjakuvan jälleen henkiin -Batman/Spawn #1 on 48-sivuinen erikoisnumero, jonka on kirjoittanut Spawn-sarjakuvan luoja Todd McFarlane ja sarjakuvapiirtäjä Greg Capullo, jolla laaja kokemus molemmista sarjakuvahahmoista.

McFarlane previously tackled this unlikely crossover in 1994's Spawn/Batman #1.

10. Disney+ suoratoistopalvelun What if…?-animaatiosarjasta tutut Zombit saavat oman spinoff-sarjansa, jossa tulemme näkemään Kapteeni Amerikan sekä tutut Scarlet Witch, Hawkeye ja monet muut tutut hahmot ‘zombailemassa’.

Tämän vuoden SDCC paneelissa julkistettiin, että animaatiosarja tulee jatkamaan Marvelin What if…? sarjan Zombi-episodin cliffhangerista eteenpäin uusilla verisillä kohtauksilla.

Pääset seuraamaan Marvelin SDCC 2022 live lähetystä tästä.

 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button