Uutiset

Kotimainen elokuva on vuoden katsotuin kotikatsomoissa

Vuoden 2022 suosituin elokuva kotikatsomoissa on kotimainen. Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 -sinkkuristeily on pysynyt Suomen virallisella elokuvalistalla topleffat.fi jo 28 viikkoa, mikä on enemmän kuin mikään muu leffa Suomessa.

topleffat.fi on sivusto, joka esittelee suosituimmat elokuvat, joita suomalaiset ovat ostaneet tai vuokranneet digitaalisesti edellisen viikon aikana. Sivustolla on Top10 -lista sekä videokooste elokuvista. Uusi topleffat -lista julkaistaan joka keskiviikko klo 12. Listalla ovat mukana kaikki suurimmat elokuvastudiot ja -levittäjät kuten Nordisk Film, NBC Universal, SF Studios, Sony Pictures Home Entertainment, The Walt Disney Company ja Warner Bros. Entertainment, jotka julkaisevat topleffat -listaa elokuva-alan pohjoismaisen yhdistyksen Digital Entertainment Nordicin (DEGN) kautta. DEGN on osa DEGI järjestöä.

Vuoden Top 10 elokuvat Topleffat.fi -listalla

(Eniten viikkoja listalla vuonna 2022: 13.12.2021-05.12.2022)

1 Luokkakokous 3: Sinkkuristeily

2 Spider-Man: No Way Home

3 Bond – No Time to Die

4 Uncharted

5 Sing 2

6 Ryhmä Hau –elokuva

7 Top Gun: Maverick

8 Venom: Let There Be Carnage

9 Elvis

10 The Batman

 

Eniten viikkoja top-listalla:                     Luokkakokous 3: Sinkkuristeily (28 viikkoa) 

Eniten viikkoja 1. sijalla: Spider-Man: No Way Home  (9 viikkoa) 

 

 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button