Uutiset

Disney+ uudet sisältölisäykset tällä viikolla

Uutuussarja The Dropout on vaikuttava.

Tässä Disney+ -sisältölisäyskoonti kuluvalle viikolle. Tällä viikolla palveluun on lisätty muun muassa uutuussarja The Dropout kokonaisuudessaan (kahdeksan jaksoa).
Lisäksi tänään (22. huhtikuuta) vietetään kansainvälistä maan päivää, ja sen kunniaksi palveluun on lisätty useita luontodokkareita, joista kohokohtina Disneynaturen vaikuttava koko perheen luontoelokuva Jääkarhut (Polar Bear) ja NatGeon kutkuttava kiipeilydokkarielokuva Explorer: The Last Tepui.
JÄÄKARHUT
Kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Katherine Keener toimii kertojana Disneynature-elokuvastudion Jääkarhut -dokumenttielokuvassa, joka on tarina uudesta karhuäidistä, jonka omat nuoruuden muistot valmistavat häntä navigoimaan äitiyteen entistä haastavammassa maailmassa. Dokumenttielokuvan on ohjannut Alastair Fothergill ja Jeff Wilson, ja tuottajina ovat toimineet Fothergill, Wilson ja Roy Conli. Still-kuviaTraileri.

EXPLORER: THE LAST TEPUI
(Disney+ NatGeo Original, osa Maan päivä -sisältökokoelmaa)
Eliittikiipeilytiimi yrittää kavuta jyrkälle kalliolle viedäkseen tunnetun eläintutkijan Tepui-vuoren huipulle etsimään ennestään tuntemattomia lajeja. Still-kuviaTraileri.

THE DROPOUT
Rahaa. Romantiikkaa. Tragediaa. Vilppiä. Searchlight Picturesin minisarja The Dropout on tarina Elizabeth Holmesista (Amanda Seyfried) ja Theranos-yrityksestä. Sarja kertoo uskomattoman tarinan kunnianhimosta ja kuuluisuudesta, joka menee pahasti mönkään. Kuinka maailman nuorin naismiljardööri menetti kaiken silmänräpäyksessä? Still-kuvia.

Sarjalisäykset 20. huhtikuuta
Club Mickey Mouse, kausi 4
Coop ja Cami kysyvät maailmalta, kausi 1
The Dropout, kausi 1
Gavin & Stacey, kaudet 1-3
Järjestelmänmurtajat , kausi 1
Leijonien valtakunta, kausi 1
Zeke ja Luther, kausi 3
Elokuva- ja spesiaalilisäykset 22. huhtikuuta
Disneynature: Näin luotiin Jääkarhut
Paluu unelmien maatilalle
Billy Bathgate
CBGB
Tiikerien laskeminen
Explorer: The Last Tepui
Vihreäsilmäinen leopardi
Nixon
Jääkarhut
Erinomaista viiikonloppua!

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button