Uutiset

Ladies and gentlemen, Guardians of the Galaxy 3!

Galaxin Vartijat pelastamassa taas...galaxia?

James Gunnin viimeisiä Marvel-ohjauksia ja kolmas GOTG-elokuva MCUssa – ensi-ilta 5. toukokuuta 2023! Mukana myös Zoe Saldañan Gamora, Will Poulterin pahis Adam Warlock ja Chukwudi Iwujin uusi pahishahmo High Evolutionary, joka loi Rocket pesukarhun – bring on the MCU! Katso traileri tästä:

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button