Uutiset

Ms. Marvel sarjan traileri julkistettu!

Uusi sankarisarja Disney+ palveluun

Ms. Marvel on yksi kolmesta tänä vuonna Disney+:ssa julkaistavista MCU-televisiosarjoista yhdessä Moon Knightin ja She-Hulkin kanssa. Ensi-iltansa sarja saa suoratoistopalvelussa 8. kesäkuuta.

Marvel Studios kertoo supersankarisarjan juonesta virallisesti sivuillaan näin:

“Alkuperäissarja keskittyy fanisuosikki Kamala Khaniin, 16-vuotiaaseen New Jerseyssä asuvaan Pakistanin amerikkalaiseen. Hän on loistava oppilas, innokas pelaaja ja armoton fan fic -kirjoittaja, joka on erityisesti kiinnostunut supersankareista ja Captain Marvelista. Khanin on silti vaikea sopeutua kotona ja koulussa, kunnes hän saa itsekin ihailemien supersankareiden voimat itselleen. Sillä elämähän on helpompaa supervoimien kera, eikö?”

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button