Uutiset

Star Wars sarja Andor sai trailerin

Disney+ tuleva Star Wars sarja Andor sai trailerin ja julkaisupäivän.

Sarja nähdään Disney+ 31.8 ja pääosassa nähdään Diego Luna, joka palaa Cassian Andorin rooliin. Sarjan tapahtumat sijoittuvat 5 vuotta ennen Rogue One leffa ja ensimmäinen kausi on 12 jaksoa pitkä. Lucasfilm varmisti myös että toinen kausi on suunnitteilla.

Diego Lunan lisäksi sarjassa nähdään mm. Stellan Skarsgård, Genevieve O’Reilly, Adria Arjona, Denise Gough ja Kyle Soller.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button