Uutiset

Gladiator II sai juuri trailerin

Ridley Scottin Gladiator 2 sai juuri ensimmäisen trailerin.

Legendaarisen elokuvaohjaaja Ridley Scottin Gladiator II jatkaa eeppistä saagaa vallasta, juonittelusta ja kostosta antiikin Roomassa. Vuosia sen jälkeen, kun Lucius (Paul Mescal) todisti arvostetun gladiaattorisankari Maximuksen kuoleman setänsä takia, hän joutuu itse astumaan Colosseumille. Luciuksen omat kotiseudut on valloitettu, kun kaksi tyrannimaista keisaria hallitsee nyt Roomaa rautaisella otteellaan. Koska Rooman imperiumin tulevaisuus on uhattuna, Luciuksen pitää ammentaa kokemistaan vääryyksistä voimaa ja palauttaa Rooma takaisin kansalleen.

Gladiator II saa ensi-iltansa 15. marraskuuta – 24 vuotta alkuperäisen, viisi Oscar-palkintoa voittaneen ja maailmalla suurmenestykseksi nousseen elokuvan jälkeen.

PÄÄOSISSA

Paul Mescal, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Fred Hechinger, Lior Raz, Derek Jacobi, with Connie Nielsen ja Denzel Washington

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button