Uutiset

Disney+ uusin Star War AHSOKA -SARJA alkanut!

Star Wars: Ahsoka -sarjan viisi jaksoa ovat nyt katsottavissa Disney+ -palvelussa.

DISNEY+ JUHLISTAA STAR WARS: AHSOKA -SARJAN PUOLIVÄLIÄ UUDELLA VIDEOLLA

Star Wars: Ahsoka -sarjan viisi ensimmäistä jaksoa ovat nyt katsottavissa Disney+ -palvelussa.

​LINKKI PHENOMENON TV-SPOTTIIN

HELSINKI, SUOMI (14. syyskuuta 2023) – Disney+ juhlistaa Star Wars: Ahsoka -sarjan puoliväliä uudella Phenomenon -tv-spotilla. Anakin Skywalker palaa sarjan 5. jaksossa Ahsokan entisenä jedimestarina, ja kyseessä on hahmojen ensikohtaaminen live-action-muodossa.

Imperiumin kukistumisen jälkeiseen aikaan sijoittuvassa Ahsoka-sarjassa seurataan entistä jediritaria Ahsoka Tanoa tämän tutkiessa galaksille ilmaantuvaa uhkaa.

Rooleissa nähdään Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen ja Eman Esfandi. Sarjan ohjaajina toimivat Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel ja Rick Famuyiwa. Pääkäsikirjoittajana toimii Dave Filoni, joka toimii myös vastaavana tuottajana yhdessä Jon Favreaun, Kathleen Kennedyn, Colin Wilsonin ja Carrie Beckin kanssa. Karen Gilchrist toimii apulaistuottajana.

Uudet ja palaavat tilaajat voivat nyt saada kolme kuukautta Disney+ -palvelua hintaan 1,99 € kuukaudessa. Tilauksen voi tehdä osoitteessa https://www.disneyplus.com/ ja tarjous päättyy 20.9.2023. Kyseessä on 21 euron säästö kolmen kuukauden aikana verrattuna tämänhetkiseen 8,99 €:n kuukausihintaan.

Instagram: @DisneyPlusFI
Facebook: @DisneyPlusFI
Hashtag: #DisneyPlusFI

Tiedote. Julkaistu: 
The Walt Disney Company Nordic

DISNEY+ JUHLISTAA TÄNÄÄN ALKAVAA STAR WARS: AHSOKA -SARJAA UUDELLA FEATURETTE-VIDEOLLA

Star Wars: Ahsoka -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa ovat nyt katsottavissa Disney+ -palvelussa.

LINKKI “REBEL CREW” -FEATURETTE-VIDEOON

HELSINKI, SUOMI (23. elokuuta 2023) – Disney+ juhlistaa Star Wars: Ahsoka -sarjan aloitusta uudella featurette-videolla “Rebel Crew”. Lucasfilmin uutuussarja käynnistyy tänään kahdella jaksolla Disney+ -palvelussa.

Imperiumin kukistumisen jälkeiseen aikaan sijoittuvassa Ahsoka-sarjassa seurataan entistä jediritaria Ahsoka Tanoa tämän tutkiessa galaksille ilmaantuvaa uhkaa.

Rooleissa nähdään Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen ja Eman Esfandi. Sarjan ohjaajina toimivat Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel ja Rick Famuyiwa. Pääkäsikirjoittajana toimii Dave Filoni, joka toimii myös vastaavana tuottajana yhdessä Jon Favreaun, Kathleen Kennedyn, Colin Wilsonin ja Carrie Beckin kanssa. Karen Gilchrist toimii apulaistuottajana.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button