Videot

Kuvakarju-arvostelu: Uncharted (2022)

Tsekkaa LEFFAMEDIA: http://leffamedia.fi

Suosittuun PlayStartion-peliin perustuva Uncharted on vihdoin saapunut valkokankaalle. Nathan Drake -rooliin on valittu myös Spider-Manina tunnettu Tom Holland. Tämän vastaparina Sullyn roolissa toimii Mark Wahlberg. Lisäksi rooleissa nähdään myös Antonio Banderas, Sophia Ali ja Tati Gabrielle. Elokuvan ohjasi mm. Venom- ja Zombieland-leffojen takaa tuttu Ruben Fleischer. Kirjoituksesta taas vastasivat Rafe Lee Judkins, Art Marcum ja Matt Holloway.

Kuvakarju on myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button