Blogit

Pika-arvio: Man Of Tai Chi (2013)

Pika-arvio: Man Of Tai Chi (2013) 

Tämä Keanu Reevesin esikoisohjaus Man of tai chi (vuodelta 2013) on piristävä sekoitus vanhan liiton kung fu-ottelu leffoja ja vakavaa modernia tyyliä. Leffa on aika pienimuotoinen ja tyylikäs. Tiger Chen esittää tiger cheniä, joka rupeaa käyttämään poikkeuksellisesti Tai chita taistelulajina maksullisissa otteluissa motiivinaan pelastaa vanha purkutuomion saanut temppeli. Matsien taustapiruna puuhaa Itse Reeves, joka pääsee jopa itse mätkimään sitten Matrixin ja sitä on mukava katsoa. Kiinalaiset puhuvat kiinaa, eikä tässä nähdä Keanun lisäksi muistaakseni muita amerikkalaisia. Diggasin leffasta kovasti. Taistelukohtaukset oli näyttäviä ja melko realistisiä, muutamaa yliluonnollista hommaa lukuunottamatta. Hieno kuvaus harmonisen Tai chi mestarin matkasta pimeälle puolelle tappajaksi.

– Kai Kumpulainen 2018

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button