Blogit

Pika-arvio: Kubo ja samuraiseikkailu (Kubo and the Two Strings, 2016)

Pika-arvio arkistojen kätköistä:

Katselin juuri Kubon ja oli komea leffa. Visuaalisesti tosi näyttävä ja lopun George harrison- laina oli piste iin päälle. Yllättävän synkkä ja pelottava lapsille. Vähän niinkuin coralinekin oli. Tehty ehkä vanhemmille katsojille. Vielä hienompaa on katsoa, miten leffa on tehty nukeilla ja motoriikalla. Tarina oli aika simppeli, niinkuin yleensäkin vanhoissa japanilaisissa tarustoissa on. Kostoa ja kummituksia. Lopputekstien piirros-osiokin oli hieno. The Great Wave off Kanagawa- kumarruskin oli hauska lisä. 4/5 

Kai Kumpulainen 13.8.2017

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button