Uutiset

Willow-sarjan uskomaton traileri julkistettu!

Sarjan ensi-ilta on 30. marraskuuta Disney+ suoratoistopalvelussa

Willow Ufgood valloittaa jälleen fantasiaseikkailijoiden sydämet WILLOW sarjan ensimmäisessä julkaistussa trailerissa! Sarjan ensi-ilta on Disney+ suoratoistopalvelussa 30. marraskuuta.

This November, the magic returns✨ Watch the new trailer for #Willow, an epic new Original series streaming only on #DisneyPlus.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button