Uutiset

FX:N SHŌGUN RIKKOI ENNÄTYKSIÄ – SARJAN ALOITUS KERÄSI 9 MILJOONAA KATSELUKERTAA MAAILMANLAAJUISESTI

Tiedote. Julkaistu: 07.03.2024, 16:45 The Walt Disney Company Nordic

FX:n kaikkien aikojen katsotuin käsikirjoitettu general entertainment -sarjan ensiesitys maailmanlaajuisesti.

Hulu-palvelun kaikkien aikojen katsotuin FX-sarjan ensi-ilta.

HELSINKI, SUOMI (7. maaliskuuta 2024) – FX:n 10-jaksoinen minisarja Shōgun keräsi kuuden päivän aikana julkaisustaan peräti 9 miljoonaa katselukertaa maailmanlaajuisesti Hulu- ja Disney+ -palveluissa*. James Clavellin bestseller-romaaniin perustuva, feodaaliseen Japaniin sijoittuva eeppinen saaga intohimosta ja vallasta on samalla FX:n kaikkien aikojen katsotuin käsikirjoitettu general entertainment -sarjan ensi-ilta maailmanlaajuisesti.

Lue alkuperäinen tiedote:

Domestically, Shōgun is the No. 1 FX premiere on Hulu, just ahead of The Bear Season 2, aided by viewership from Hulu on Disney+. Internationally, Shōgun is No. 1 across all General Entertainment series releases, ahead of The Kardashians Season 1.

The first three episodes of Shōgun are now streaming, and new episodes will debut every Tuesday through April 23. The next episode, “The Eightfold Fence,” will begin streaming Tuesday, March 12, on Hulu in the U.S., Star+ in Latin America and Disney+ in all other territories and will air at 10 pm ET/PT on FX.

Shōgun is created for television by Rachel Kondo and Justin Marks, with Marks serving as showrunner and executive producer alongside Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca, and Kondo. Alongside Cosmo Jarvis who stars as John Blackthorne, the series features an acclaimed Japanese cast—unprecedented for a U.S. production—that includes producer Hiroyuki Sanada as Lord Yoshii Toranaga, Anna Sawai as Toda Mariko, Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige, Hiroto Kanai as Kashigi Omi, Takehiro Hira as Ishido Kazunari, Moeka Hoshi as Usami Fuji, Tokuma Nishioka as Toda Hiromatsu, Shinnosuke Abe as Buntaro, Yuki Kura as Yoshii Nagakado, Yuka Kouri as Kiku, and Fumi Nikaido as Ochiba no Kata. 

* A view is defined as total stream time divided by runtime.

Shōgun sosiaalisessa mediassa:

Facebook: /FXShogun
Instagram: /ShogunFX
Youtube: https://youtube.com/fxnetworks
Hashtag: #ShogunFX
Official Site: https://www.fxnetworks.com/shogun

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button