Uutiset

Critics Choice Awards 2024 – Voittajat julki

Critics Choice Awards 2024 -gaala järjestettiin loistokkaasti, ja nyt on aika katsastaa illan suurimmat voittajat. Tässä on katsaus merkittävimpiin kategorioihin ja niiden voittajiin.

Elokuvat

Paras draama: Christopher Nolanin “Oppenheimer” vei kotiin parhaan draaman palkinnon, mikä ei tullut yllätyksenä monille alan seuraajille.

Paras komedia: Greta Gerwigin ohjaama “Barbie” nappasi parhaan komedian pystin, mikä korostaa elokuvan ainutlaatuista vetovoimaa.

Paras ulkomainen elokuva: “Anatomy of a Fall” voitti parhaan ulkomaisen elokuvan palkinnon, mikä osoittaa elokuvan kansainvälisen arvostuksen.

Paras animaatioelokuva: “Spider-Man: Across the Spider-Verse” palkittiin parhaana animaatioelokuvana, mikä jatkaa sarjan menestyksekästä tarinaa.

Paras laulu: “I’m Just Ken” elokuvasta “Barbie” voitti parhaan laulun palkinnon, mikä vahvistaa elokuvan musiikillista vaikutusta.

Televisio

Paras draamasarja: HBO:n “Succession” voitti parhaan draamasarjan palkinnon, mikä on jatkoa sarjan aiemmille menestyksille.

Paras komediasarja: FX:n “The Bear” palkittiin parhaana komediasarjana, mikä nostaa esille sen ainutlaatuisen tarinankerronnan ja huumorin.

Paras minisarja: Netflixin “Beef” voitti parhaan minisarjan palkinnon, mikä osoittaa sen ainutlaatuisen vetovoiman katsojien keskuudessa.

Nämä palkinnot ovat vain pieni osa illan juhlista, mutta ne kertovat paljon nykyisestä elokuva- ja televisiomaailmasta. Critics Choice Awards on tunnustanut monia lahjakkaita tekijöitä ja teoksia, jotka ovat jättäneet merkittävän jäljen viihdeteollisuuteen. Onnittelut kaikille voittajille!

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button