Uutiset

Quentin Tarantino aloitti podcastin

Legendaarinen ohjaaja Quentin Tarantino aloitti oman podcastin, yhdessä ystävänsä Roger Avaryn kanssa.

Miehet olivat töissä videovuokraamossa, ennen kuin alkoivat tekemään elokuvia (Avary on mm. kirjoittanut Tarantinon kanssa Pulp Fictionin) ja kun firma meni nurin, osti Tarantino koko VHS kokoelman hyllyineen itselleen ja loi vuokraamon uudelleen kotiinsa.

Nyt Tarantino ja Avary aloittivat podcastin, jossa he puhuvat paitsi ajastaan The Video Archives liikkeessä, niin myös niistä elokuvista joita he aikanaan paljon katselivat. Miehet siis ottavat kokoelmasta aina muutaman leffa, joita katsovat uudestaan ja puhuvat niistä.

Molemmat herrat ovat vannoutuneita fyysisenmedian ja varsinkin VHS:n kannattajia, josta he paljon podcastissä puhuvatkin. Jos joku leffa ei kokoelmasta löydy VHS:nä ei sitä lasketa, eikä oteta käsittelyyn.

Ensimmäisessä jaksossa käsittelyssä on Cocaine Cowboys ja John Carpenterin ohjaama Dark Star.

The Video Archives podcast löytyy monesta podcast palvelusta mm. Spotify, Apple podcast jne.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button