Blogit

Ready Player One UHD 4K

Viikonloppuna suunnitelmissa oli hieman katsella Mission Impossible leffoja, kun tuo uusin tuossa pöydällä odotteli sunnuntaina. Sitten kuitenkin totesin, että vaikka nuo kaikki nyt hyllystä löytyykin myös 4K-levyinä, niin enhän mä niitä millään pysty ennen sunnuntain Dead Rekogninia katsomaan kuitenkaan, niin ehkä nyt en sitten katso yhtä yksittäistäkään tässä välissä. Sitten jostain mieleen tuli, että Ready Player One:kin löytyy hyllystä, joten olisiko nyt vihdoinkin sen aika. Jokainen joka leffamaailmaa yhtään seuraa tietää, että tuota leffaa käytetään joka paikassa demo-levynä, ja harvoin se jää missään listauksissa mainitsematta, jos puhutaan hyvistä Atmos-leffoista. Erityisesti leffasta puhutaan sen legendaarisen ajokohtauksen vuoksi, mutta onhan leffassa paljon muutakin.

Mutta miksi ihmeessä tuo leffa on sitten tullut Leffafriikin hyllyyn vasta nyt. Tämäpä onkin sitten vähän oudompi tarina. Leffahan siis on vuodelta 2018, joten onhan senkin julkaisusta jo yli viisi vuotta. Itseltänikin tämä löytyy, ja olen sen ennenkin siis nähnyt, mutta oma versioini leffasta on vain Itunesissa, mutta siellä kylläkin ostettuna. Muutama leffa on tullut tuonne joskus ostettua, mutta rehellisyyden nimissä niistä en ole tainnut yhtään koskaan olla vielä katsonut, ja muutama muukin kuten Batmanit löytyy hyllystä jo levyinäkin. Mutta koska se ei ole levyllä, niin eihän sitä sieltä ole sitten tullut tosiaan katsottua, edes testimielessä ja levyn hankinta on ollut aina mielessä. Tuota levyä ei kuitenkaan koskaan ole tullut vastaan sopivassa kohdassa sopivalla hinnalla, joten sen vuoksi se löysi tiensä hyllyyn vasta nyt.

Leffana Ready Player One on ihan hyvä. Ei mikään klassikko, mutta kestää kyllä hyvin useammankin katselun. Kyllähän siitä nytkin aika hyvin kaikki käänteet muisti, mutta eipä se menoa haitannut. Leffaa oli kiva katsoa ja kaikki siinä toimii hyvin. Juoni on omalaatuinen, eihän tuollaisia leffoja hirveästi vielä ole, vaikka pelimaailmaa sinällään ruudulla onkin paljon nähty. Näyttelijät toimivat leffassa hyvin, eikä niissäkään ole moitteen sanaa. Eli kyllähän tämä leffanakin on ihan hyvä. Siitäkin huolimatta tämä leffa kuitenkin tunnetaan äänistään. Eikä turhaan, äänethän tässä ovat todellakin loistavat.

Ja onhan se niin, että tässä leffassa löytyy kyllä paremmallekin laitteistolle töitä ihan riittämiin. On dronea, on ampumista ja ennen kaikkea vähän autoilua ja King Kongien kera. Kolkit tippuilevat taskuun nätisti milloin mistäkin suunnasta ja bassotkin potkii ihan kivasti. Itse en tätä ehkä omana referenssi-leffana silti käyttäisi, mutta ymmärrän kyllä hyvin miksi monet käyttävät. Mutta onhan tämä silti sellainen leffa joka aivan varmasti ansaitsee paikan hyllyssä, ja kuten sanoin, tulee varmasti olemaan useamman katselukerran leffa.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button