Uutiset

Prisons leffan traileri (Suomen ehkä kaikkien aikojen väkivaltaisin elokuva)

Esa Jussilan ohjaaman (Pri)sonsin ensimmäinen teaser traileri on julkaistu ja sen tiedotteessa sitä tituleerataan ”Suomen ehkä kaikkien aikojen väkivaltaisimmaksi leffaksi”.

(Pri)sons kertoo ”joukosta hämärämiehiä ja rikollisia, joiden on liittouduttava taistelemaan selviytymisestään, kun huippusalainen alamaailman kauppapaikka joutuu verenhimoisten palkkatappajien hyökkäyksen kohteeksi.”

Näyttelijöinä (Pri)sonsissa nähdään Jarmo Pukkila (Kyrsyä – Tuftland), Ari Savonen (Kyrsyä – Tuftland), Jere Saarela (Punainen kohina), Gareth Lawrence (Werewolves of the Third Reich), Veera W. Vilo (Free Skate), Ilkka Koivula (Sisu), Renne Korppila (Rendel), Sami Huhtala (Rendel), Markus Tilli (Free Skate) ja Karoliina Blackburn (Hormonit!). Elokuvan naispääosassa debytoi Katriina Rajaniemi.

Ensi-ilta on luvassa vuoden 2024 alkupuolella.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button