Uutiset

Aku Louhimiehen Odotus elokuvan traileri

Aku Louhimiehen ohjaaman elokuvan Odotus, uusi traileri on täällä (katso ohesta).

Ohjaaja Aku Louhimiehen tuleva Odotus elokuva kuvattiin kesän 2020 aikana Turun saaristossa. Elokuvan pääosissa nähdään Inka Kallén sekä Aku Hirviniemi. Muissa rooleissa nähdään mm. Andrei Alén ja Adeliina Arajuuri. 

Kallén on vastannut elokuvan käsikirjoituksesta yhdessä Louhimiehen kanssa. 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button