Uutiset

J.J Abrams tuottaa neljännen Star Trek elokuvan

J. J. Abrams kertoi että neljäs Star Trek leffa on tekeillä tai no neljäs tätä uutta caanonia. Abrams kertoi asiasta Paramountin sijoittajien päivässä, mutta hän ei ole palaamassa ohjaajaksi vaan toimii tuottajana. Elokuvan ohjaajaksi tulee Matt Shakman (WandaVision) ja sen on käsikirjoittanut Josh Friedman (Avatar 2) ja Cameron Squires (WandaVision) ja se perustuu Lindsey Beerin (Sierra Burgess is a Loser) ja Geneva Roberston-Dworetin (Captain Marvel) aiempaan käsikirjoitus luonnostelemaan.

Abramsin mukaan kolmen aiemman Trek elokuvan näyttelijät on palaamassa mukaan mm. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, ja Simon Pegg.

Abrams myös paljasti, että kuvausten on tarkoitus alkaa vuoden loppuun mennessä. Hän myös sanoi, että vanhojen hahmojen lisäksi nähdään joukko uusia hahmoja, jotka vievät Star Trekiä suuntaan jota ei ennen olla nähty. Abrams kertoi myös, että heillä on muitakin tarinoita hautomassa ja ei malta odottaa suuren yleisön näkevän, mitä kaikkea on suunnitteilla.

Nyt jos koska on yltäkylläiset ajat Star Trek faneille, sillä näiden leffojen lisäksi sarjoja on useita ja kokoajan tulee lisää, niin live action, kuin animoituja.

Lähde: Variety

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button