UutisetVideot

LeffaMedian spesiaali – Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Sisällöntuottajat keskustelevat 3. ensimmäisestä jaksosta!

LeffaMedian ensimmäisessä spesiaalissa sisällöntuottajat Batroom, Busyduck, Leffahamsteri, Mikähomma-podcast ja Popcorn with Esko keskustelevat Amazon Prime Videon uusimmasta Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset suoratoistosarjan 3. ensimmäisestä jaksosta.

Arvioiden, kommenttien ja eri katselukokemuksien lisäksi tutustumme jokaisen fanisyntytarinaan siitä, miten ensi kertaa tutustuimme J.R.R. Tolkienin maagiseen Keski-Maahan. Paneelikeskustelussa käymme läpi sarjan risuja ja ruusuja ja mitä odotamme jatkolta.

“Prime Videon Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset tuo ensimmäistä kertaa valkokankaille sankarilegendat Keski-Maan tarunhohtoiselta Toiselta Aikakaudelta. Tämä eeppinen draama sijoittuu tuhansia vuosia ennen J.R.R. Tolkienin Hobitin ja Taru sormusten herrasta -teosten tapahtumia ja vie katsojat takaisin aikakauteen, jolloin taottiin suuria voimia, valtakunnat nousivat loistoon ja tuhoutuivat, epätodennäköisiä sankareita koeteltiin, toivo oli hiuskarvan varassa ja suurin Tolkienin kynästä kumpuava konna uhkasi peittää koko maailman pimeyteen. Sarja alkaa Suhteellisen rauhan ajasta ja siinä seurataan tuttuja, sekä uusia hahmoja, jotka kohtaavat pitkään pelätyn pahuuden paluun Keski-Maalle. Sumuvuorten pimeimmistä syvyyksistä Lindonin haltiapääkaupungin majesteettisiin metsiin, Númenorin henkeäsalpaavaan saarivaltakuntaan ja kartan kaukaisimpiin kolkkiin, nämä valtakunnat ja hahmot luovat perintöjä, jotka elävät vielä kauan heidän kuolemansa jälkeen.” – Amazon Prime Video Suomi –

Katso nyt #Mahtisormusten virallinen traileri. Tule mukaan Keski-Maahan 2. syyskuuta. Tilaa kanava nyt https://bit.ly/TilataSuomi #leffamedia #primevideosuomi #ringsofpower #mahtisormukset #tolkien #lotr #tarusormustenherrasta #amazonprime

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button