Blogit

Hidden Strike

Muutama viritys MadVR asetuksiin ja taas toimii hienosti kaikki. Leffa Hidden Strike on näyttänyt Netflixissä kiinnostavalta pätkältä tässä samalla kun Shieldiä on tullut viriteltyä ja pitihän se sitten heti katsoa kun sopiva väli tuli. Jackie Chanin leffoja on tullut katsottua nuorempana jonkin verran, faniksi itseäni en voi kutsua, mutta ihan kiva herran leffaa oli pitkästä aikaa katsoa. En tiedä paljonko herra on leffoja viime aikoina tehnyt, mutta itselle ei pahemmin aikanaan ole osunut eteen. Mutta nyt siis ensimmäinen leffa Invidia Shieldin kautta, katsotaan miten toimii.

Leffan juoni ja idea on aika kiva ja ennen kaikkea leffan traileri näytti todella hyvältä. Leffan alku on kuitenkin lähellä täydellistä katastrofia ja siihen on tasan yksi syy, John Cena. Ainoa mikä tulee vaan mieleen on Suicide Squad, ja tämän leffan ei todellakaan olisi toivonut olevan samaa leffakategoriaa. En ole varma oliko miehen rooli kuinka tarkkaan tässä käsikirjoitettu ja kuinka paljon oli herran omaa persoonaa, mutta ei nyt vaan vitsit ainakaan minulle uponnut tippaakaan. Lähinnä tunsin sitä kuuluisaa myötähäpeää. Ylipäätään jäin leffan osalta miettimään, että mitä tämä leffa lopulta sitten oikein oli, oliko tämän ylipäätään tarkoitus olla vakavasti otettava toimintaelokuva, vai enemmänkin toimintakomedia. Omat fiilikset jäi nyt enemmän ehkä sille puolelle, että kyseessä oli tarkoituksella komediaan kallellaan oleva leffa, vaikka juonesta ja koko asetelmasta olisi mielestäni voinut tehdä ihan vakavankin toimintaleffan, sen verran hyvät eväät oli kasassa.

Loppujen lopuksi silti tykkäsin leffasta aika paljon ja Cenankin meno kuitenkin loppua kohden kyllä parantui. Kahdenkeskeinen vitsailu Chanin kanssa ei missään vaiheessa tuntunut kovinkaan luontevalta, mutta sekin kuitenkin oli ihan katseltavaa mitä pidemmälle leffa meni. Juoneltaan ja ilmeeltään leffa oli todella raikas ja uudenlainen, joka nykyisessä vanhojen leffojen kierrätyksessä on oikein piristävää. Leffan kuvaus oli tässä ehkä parasta, kameraa oli käytetty aika kivasti, ja vaikka muutamassa kohdassa meinasi omakin pää mennä pyörälle, niin olihan leffa visuaalisesti aika näyttävä. Kuvakulmat olivat todella huikeita, maisemat poikkeuksetta todella upeita eikä kuvanlaadussakaan ollut mitään valitettavaa. Kaiken kaikkiaan näyttävä elokuva. Äänet olivat vain 5.1 mikä oli iso pettymys, potentiaalia upealle Atmos-raidalle olisi ollut vaikka kuinka, vaikka äänet nytkin olivat vähintäänkin kohtuulliset. Kiva leffa siis kaiken kaikkiaan.

Huoneesta on myös kerrottava se, että nyt kaikki toimi erittäin hyvin. Kuva ei pätkinyt yhtään, äänet toimivat hyvin ja mikä parasta, Harmony tosiaankin tekee kaikesta todella helppoa. Myös Vertex tekee selkeästi sen mitä pitääkin, kaikki yhteysongelmat, joita tuon pienen hdmi-jakajan kanssa oli ovat nyt poissa. Shield tuntuu toimivan aivan yhtä hyvin kuin Apple TV, joten taitaa kyllä jäädä nyt Apple TV käyttämättä tässä huoneessa. Nyt siis huoneesta puuttuu enää se suurin ja mahtavin, todellinen kruunun jalokivi. Siitä sain tietää eilen sen verran, että sen pitäisi olla jo Suomessa, joten ehkä sitten alku viikosta vihdoin on sen vuoro.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button