Blogit

Alterstreamin Top 10 jouluelokuvat, mukana Kaitsun Leffablogi

Alterstreamin Top 10 jouluelokuvat, mukana Kaitsun Leffablogi

Alterstream media julkaisi jouluisen “top 10 jouluelokuvat” listan, sekä Jouluboksikisan, johon jokaisen kannattaa todellakin osallistua. Mukana on myös kaikkien ohjelman vierailijoiden joulutervehdys, joten tämänvuotisen Kaitsun leffablogin joulutervehdyksen voit katsoa samalta videolta. Kaitsun leffablogi on myös osallistunut palkinnon sisältöön.

Top 10 jouluelokuvat ja ultimaalinen JOULUBOKSIKISA!

Joulu kurkistelee taas nurkan takana, joten on aika listata meikäläisen TOP 10 joululeffat. Mukana jaksossa nähdään myös kanavalla vierailleita hahmoja, joilta saadaan myös vinkit siitä, mitä joulun elokuvalistaan on syytä rustata. 

Ja hei! Tässä jaksossa käynnistyy jo aiemmin mainittu suuri jouluboksikisa, joka on suunnattu teille hyvät ihmiset! Voin kertoa, että boksin sisältö on erittäin tiukka! Väijy video niin tiedät kuinka voit osallistua boksin arvontaan. Tätä boksia kannattaa yrittää tavoitella! 

Mukava olisi kuulla myös teidän listauksia siitä, mitä sieltä töllöttimestä olisi hyvä tykittää pihalle joulunpyhien aikoihin 🙂

– Henkka, Alterstream Media

Jos video ei jostain syystä näy, voitte katsoa sen tästä linkistä 
https://www.youtube.com/watch?v=sOtSyYzE–M

Hyvää joulunodotusta, toivottaa myös Kaitsu!

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button