Uutiset

Mikä on D23 Expo???

LeffaMedia selventää mysteeristä D23 Expon alkujuuria...

 

Vuonna 2009 The Walt Disney Company perusti virallisen faniklubin nimeltä D23. Siitä vuodesta eteenpäin organisaatio on tunnetusti järjestänyt pari kertaa vuodessa D23 Expo nimisen tapahtuman kaikille Disney-faneillensa. Nimi D23 viittaa D-kirjaimella Disneyyn ja luku 23 vuoteen 1923, mikä on Walt Disney yrityksen perustamisvuosi.

 

LeffaMedian ikiomat Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju kertovat yhteisessä Marvel Podcast Suomi-podcast ja Youtube-kanavallansa tapahtuman pääjulkaisut.

Marvel Podcast Suomi #18: D23 spesiaali: Marvel Studios valotti jälleen tulevaisuutta

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button